WTD: Jeg er 25 år og jomfru

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hvordan i alle dager skal jeg få tiden til å gå i et avstandsforhold?

Hmm… Er det ikke litt kjipt om det eneste man gjør er å vente, vente og vente? Jeg syntes det jeg. Hva om du heller fokuserer på å fylle dagene dine med noe annet som betyr noe, i stedet for å bare få tiden til å gå? Nå veit jeg at man aller helst vil at det skal gå fortere enn forteste altså, hehe, men nå er det jo enda sånn – Og da får man jo bare gjøre det beste ut av det! Når jeg har vært borte fra C har jeg alltid hatt nedtelling, og vært veldig opptatt av at jeg ikke venter, men at ser frem til vi ses igjen💕

Kjæresten min har mye oftere lyst på sex enn meg, og jeg ender veldig ofte opp med å bli med, selv om jeg egentlig ikke har lyst. Jeg vil jo at han skal få sine behov dekt, samtidig som jeg ikke vil gjøre noe jeg ikke vil…

Dette spørsmålet finnes det garantert en haug av svar på, og det finnes antakeligvis ganske mange forskjellige meninger om dette også. Jeg tenker hvert fall at man ikke skal ligge når man ikke har lyst, og hvert fall ikke for å være grei mot en annen. Jeg skjønner veldig godt at du vil det, men jeg tror ikke akkurat at det er med på å øke lysten din💛 Når det er sagt så er jo nøkkelen å prate sammen. Hva tenker han, hva tenker du? Er det en grunn til at du ikke har lyst? Er det noe du kan gjøre, eller dere kan gjøre sammen for at du skal øke lysten? Eller kanskje dere rett og slett ikke matcher hverandre akkurat der, og at sånn er det bare! Nå veit jeg jo ikke hvor ofte eller sjeldent det er snakk om, men det er uansett kjipt at du føler det som du gjør – Og da tror jeg det beste du kan gjøre er å ta det opp. Ikke som kjeft, men luft hjertet ditt. OG! Du skal ikke la deg presse til noe. Sex skal være gøy, digg og fint, og neida, det ekke alltid grisedigg, men du skal uansett bestemme når du vil – Ingen andre.

Jeg er utdanna lærer, men jeg vil ikke jobbe som det.

Hmm… Det er kanskje lett for meg å si, men hvorfor i alle dager skal vi drive og vie livet vårt til noe vi ikke vil? Søk på noe nytt, skap nye muligheter og grip andre sjanser. Ikke bli fordi det er komfortabelt eller fordi det er forventa. Ingen husker en feiging. Jeg veit det kanskje stikker litt, men GJØR det. Kombiner det med noe annet i mens om du må, hold på med det mens du leter, men ikke vent og la livet gå fra deg mens du gjorde noe du ikke ville. Lykke til!

Venninnene mine liker ikke kjæresten min, og jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre. 

Hmm… Har du spurt venninnene dine om hvorfor? Det kan jo godt hende at de ser noe som du ikke ser, og at de har en veldig god grunn til hvorfor de ikke syntes kjæresten din er så kul. Når det er sagt så er vel ikke det er garanti at alle man er glad i, skal digge de andre man er glad i og til syvende sist så er det ditt valg. Jeg er veldig opptatt av at man ikke skal få noen til å føle seg kjipe, spesielt om det ikke er noen grunn, men er god start er vel å finne ut av hvorfor de ikke liker hen. Kanskje det kan gå seg til? Kanskje venninnene dine må gå noen runder med seg sjæl, kanskje du må det eller kanskje kjæresten din? Om det ikke er noen annen grunn enn at kjemien ikke er helt på topp, så syntes jeg at man hvert fall kan ta og gi litt, og da klarer man å bite tenna sammen og være ålreit i blant.

Jeg er gravid og jeg hater å lyve, men vennene mine spør og jeg vil vente med å fortelle det. Er det greit å lyve?

100 %. Er det en ting jeg syntes man skal få styre selv, så er det når man ønsker å fortelle at man er gravid. Ikke spør og ikke mas. Det er mye hyggeligere å fortelle det fordi man selv vil og når man selv er klar, enn at folk skal mase og gjøre det til noe som ikke er hyggelig. Mind your own business og la folk vente til de er klare 🖤

Jeg har en hel haug av hudormer på nesa, hvordan kan jeg fjerne di?

Jeg er ingen ekspert på hud, men jeg bruker for eksempel DISSE på nesa når jeg vil freshe opp litt!

Jeg er bifil, og jeg skjuler det alltid i starten fordi jeg er redd for at personen jeg treffer ikke skal akseptere meg. 

Hmm… Jeg tenker at uansett hva det gjelder og uansett hva man velger å skjule (for det kan være så mangt), er jo en del av deg og det skal du aldri trenge å legge skjul på. Om personen digger deg, så får personen jaggu ta med det på kjøpet også – For det er jo deg! Om ikke så… Synd for hen. Du har jo heller ingen meldeplikt på noe som helst, men ikke la være å si noe fordi du skammer deg over det – For det trenger du virkelig ikke❤️

Jeg er 25 år og jomfru, og jeg har aldri sagt det til noen. Jeg har valgt det selv og avstått fra det flere ganger, men føler på skammen over å være det. Jeg vil vente til den dagen det føles rett. 

Tja, jeg tenker…: Så kult at du har gjort det som føles rett for deg! Hvorfor må vi gå rundt og skamme oss for å ta gode valg for oss selv? Det aller viktigste er jo at du gjør det som føles best for deg og at du har det bra med det. Skammen kommer jo av at du føler at ALLE ANDRE har hatt sex og at folk ligger over en lav sko. Jada, det er mange som gjør det, men det er også folk som ikke gjør det – Og det er helt greit, for det er 100 % opp til deg. Jeg tenker: Vær stolt, vær jomfru så lenge du vil, ligg om du ønsker og drit i det om du ikke vil. Det er garantert flere enn meg som skulle ønske at vi også venta til det føltes 100 %, så vent til det føles rett og kos deg på veien og når det skjer – Ja, og vær litt stolt av deg sjæl a!

Jeg svetter ofte i hjel trusene mine (to much info I know) og får gnagesår om jeg trenger hardt. Har du noen tips?

Velkommen i klubben sier bare jeg, og det er jo ikke rart at man svetter der nede når man trener! 1. dropp trusa om du kan eller 2. kjøp deg DISSE trusene. Det er de beste trusene å trene med i hele verden.

Vennene mine har en gruppechat uten meg der de snakker. Jeg føler meg sykt utenfor og tør ikke å si noe om det.

Jeg har følt på den følelsen selv mange ganger, og det er ganske kjipt. Det kan være mange forskjellige grunner til at ting er som de er og jeg aner jo ikke hvordan din/deres situasjon ser ut, men noen tanker…

– Folk må få være lov til å være venner, uten at jeg er en del av det. Det suger, men sånn er det faktisk bare.

– Hvorfor føles det kjipt? Finn ut av det, kjenn på den følelsen og finn ut hva du ønsker å gjøre.

– Kanskje du kan spørre om det er en spesiell grunn til at du ikke får være med? Det kan jo godt hende at det ikke er så biggie som det føles ut eller at det finnes en grunn. Du finner hvert fall ikke ut av det om ikke du spør!

– Jeg pleier å telle til ti, prøve å finne trygghetsfølelsen i meg selv, vite hva jeg har og hva vi har (de det gjelder) og prøve å ikke bry meg mer enn jeg må.

Jeg tenker at det er 100 % opp til deg og vi må bli flinkere til å snakke med vennene våre om det er noe som plager oss! Lykke til, og du? Husk at du ikke er noe mindre verdt fordi du ikke er med i den gruppechatten a!

Klem fra meg❤️

4 kommentarer

4 thoughts on “WTD: Jeg er 25 år og jomfru

  1. Hei!

    Dersom man sliter med hudormer er det helt avgjørende å eksfoliere jevnlig. Når det gjelder peeling er det viktig å velge etter hudtype og hudtilstand. Jeg har selv kombinasjonshud (tørr/normal og fet hud), som er den vanligste hudtypen men også den som er vanskeligst å behandle da ulike områder trenger ulik pleie. Jeg syns at kornskrubb passer best til min hud, da den har mange små grove korn som gjør jobben sin på de utsatte stedene. Hvis du ser at hudormene muligens kan komme ut ved å klemme de eller bruke komedonskje, så gjør dette i tillegg til å eksfoliere. Hvis du ikke allerede renser huden din, anbefaler jeg at du gjør dette i tillegg morgen og kveld. Sorte prikker er noe alle har, men ofte forårsakes det av manglende hudpleie. Gå til nærmeste apotek og hør med en hudterapaut angående hva som er best for din hud! Hudpleie trenger ikke være svindyrt, selv er jeg avhengig av produkter fra merkene dr. Greve, Cosmica og CeraVe, alle disse merkene finnes på for eksempel vitus apotek. Håper det kan være til hjelp 🙂

    Hilsen utdannet hudterapaut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *