Svar på det dere lurer på:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei godt folk💛 Først og fremst så vil jeg begynne med å si takk for alle positive og oppmuntrende meldinger etter gårsdagens innlegg. Det er digg at ærlighet varer lengst og å få noen nydelig påminnelser om at det er helt normalt å gjøre feil. Takk! 

Uansett, nå er det klart for ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Bortsett fra at jeg er kronisk trøtt om dagen så har jeg det veldig fint. Jeg jobber mye med meg sjæl, prøver å finne ut av bak og frem og hva som er opp eller ned💗

Holder du på med noen spennende prosjekter nå?

JA, det gjør jeg. Bloggete som jeg er så kan jeg jo egentlig ikke si noe annet enn det heller, hurra!

Hvor ofte trener du?

Alt fra tre til ti ganger i uka. Jeg digger å være i fysisk aktivitet, det gjør at jeg føler meg BRA og det gjør meg godt. Det kan være alt fra fotball, til en rolig gåtur med podkast på øret til ett eller annet, annet sprell.

Hvor har dere kjøpt leilighet?

I Asker!

Når kan du/dere tenke dere å få barn?

Godt spørsmål! Forhåpentligvis når vi er så klare som mulig og vi er i en situasjon der det er best mulig egnet for det.

Kan du fortelle hvilken blogger det er som skal i fengsel?

Jeg må bare benytte meg av muligheten til å si dette:
Jeg syntes det er så forbaskande teit at det er så mange som bruker den saken for å generere klikk og oppmerksomhet til seg sjæl ved å svare på ‘skal du i fengsel’-spørsmål.

Du sier du ikke bryr deg om høyde, men på nesten alle bilder med deg og kjæresten din så ser du lavere ut enn han. Da kan jo du gi en forventing om at det er sånn det skal være?

Vi tuller mye med at jeg er høyere enn han oss i mellom. Senest her om dagen da vi måtte ta ned brannvarsleren når jeg lagde mat og jeg rakk opp – Og ikke han😂 Vi to tenker derfor sjeldent på at jeg skal være lavere enn han på bilder, fordi vi rett og slett gir ganske så beng. Sånn som bildet over tok vi i farta, jeg sto lavere enn han og det kunne like godt vært motsatt. Jeg tenker litt som så at alle som føler på disse tingene skal jobbe med det litt sjæl og med en eventuell partner, for det blir ganske slitsomt i lengden å bry seg mer om høyde enn om at man har det fint sammen. Hilsen hun som alltid sa hun skulle finne seg en høy mann, hehe!

Hva syntes du om at det er mange som har annonsert for det samme produktet som deg som ikke har sagt noe om det?

Det er opp til dem! Jeg har delt min erfaring og kan kun ta ansvar for mine handlinger og valg. Jeg verken håper eller tror at noen influensere er ute etter å lure de som følger en! ❤️

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Det varierer veldig! Jeg har perioder der jeg bruker minimalt og perioder der jeg bruker litt for mye, heh. Jeg er heldigvis flink til å spare og bruker ALDRI mer enn jeg har!

Hvor går din neste reise?

Til Helsinki! C skal spille CHL i Finland i oktober, så jeg og moren hans skal dit for å se. Jeg gleder meg masse🙌🏼 Jeg håper også at vi får til en tur til Jönköping om ikke så altfor lenge. Stjerna på øverste bilde bor der nå og jeg SAVNER HENNE.

Stemmer det at du sjekker inn på Ex On the Beach og at det var derfor du var hos TV Norge på fredag?

Wow. Nei, det gjør det ikke. Sist jeg sjekka så må man jo også være singel. Tror uansett at jeg hadde svømt hjemover etter fem minutter. Men! Det er prima å se på fra sofakroken.

Hvor gammel er du?

Jeg er 21!

Nå skal jeg spise frokost og sette på en vaskemaskin. I kveld er det duket for fotballkamp og jeg gleder meg. Nyt søndagen og ta vare på deg selv💕

Klem fra meg

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *