Jeg har nemlig lagt meg under…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag har jeg en sånn dag der det er like mye kaos i kjøkkenskapene mine som inne i meg, og jeg har verken tid til å rydde i kjøkkenskapene eller inni i meg.

Jeg liker å tro at det hadde vært roligere inni i meg om det ikke hadde vært kaos i kjøkkenskapene, men da hadde jeg antakeligvis klaget på kaoset i det ene klesskapet eller på at gulvet burde vaskes. Det er nydelig å kunne ta ut indre kaos på ting si.

Alt er veldig fint, denne blåmandagen kom bare kjørende som en semitrailer rett i fleisen på meg. Jeg tror alt blir bedre når jeg dumper ned i sofaen i kveld, for vi har fem episoder igjen av Animal Kingdom og jeg har bestemt at vi skal ha Tandoori Chicken til middag. Det løser det meste.

Apropos Animal Kingdom (Du ser den på Viaplay). Det er en sånn serie jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg liker eller ikke. Den gir meg jo egentlig ingenting, men jeg blir liksom besatt av å vite hva de holder på med og hva som skjer. Ja, og jeg tror jeg kommer til å få litt kjærlighetssorg når vi har sett ferdig siste episode av sesong fire. Snakkes J. Jeg håper vi ses igjen i sesong fem 💗

Men hey! Jeg skal ikke henge så mye med hodet, for når jeg tenker meg om så er det ikke så mye å henge med hodet for. Det har nemlig ikke bare vært motstand og semitrailer i dag. Jeg har for eksempel vært Marit Bjørgen på tredemølla idag, jeg har fått godkjent en jobb, sola skinner, mannen i mitt liv har sagt at jeg er verdens fineste (haha) og nå skal jeg på besøk til Benedicte og lille Leah som jeg er så heldig å få være filletante til. Noe sier meg at litt babykos gjør susen mer enn Animal Kingdom og Tandoori Chicken.

Det var en som lurte på hvorfor jeg ikke har delt noen nye bilder av meg selv på noen dager, og svaret er at jeg har forandret litt på meg sjæl. Jeg har nemlig lagt meg under… Kødda. Jeg har vært hos frisøren og jeg troooor du vil se hvordan jeg ser ut nå! Følg meg i kveld.

Jeg håper mandagen din har vært fin og at sola har gjort deg glad ☀️

Klem fra meg!

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg har nemlig lagt meg under…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *