Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Reklame | Annonselenker

Likt antrekk: jakke HER – T-skjorte HER – Bukse HER – Sko HER– Solbriller HER

Hvordan går det?

Jeg har det fint jeg! Nå begynner vi å falle litt til ro i hvordan hverdagen er akkurat nå og det føles bra❤️

Hvor mye sparer du i måneden?

Det varierer, men jeg sparer en hel del. Jeg har vært skikkelig motivert på sparefronten en god stund nå, og det er jo skikkelig gøy å spare! Jeg sparer et fast beløp i to fond + at jeg sparer i to BSU-kontoer + litt til.

Snuser du? 

Nei, det gjør jeg ikke!

Har du botox i kinnbena?

Noopitinop!

Har du og C noen gang hatt avstandsforhold? Har du eventuelt noen tips?

Vi har aldri hatt et avstandsforhold på den måten at vi har bodd fra hverandre over lenger tid. Vi har allikevel hatt perioder der det har vært mye avstand på grunn av jobb og diverse, og sånn blir det litt til høsten også. Jeg skal ærlig innrømme at det river i hjertet mitt å tenke på å være en måned, eller tre borte fra C og en måned er vel det lengste vi har vært borte fra hverandre (et par ganger). Samtidig så hadde det selvfølgelig gått, og jeg har flere venninner som er i avstandsforhold og som fikser det på et mesterlig vis! Jeg tror det handler om kommunikasjon, åpenhet og is i magen. Ofte er det jo midlertidig, og jeg tror at å ha en dato og se frem til, enten til når dere ses igjen eller når dere ikke trenger å være fra hverandre er veldig fint.

Har du tapt penger pga koronakrisa?

Ja, det har jeg. Det har allikevel gått veldig greit hittil for min del, men jeg har også merket en stor forskjell og endring i markedet!

Det river i hjertet mitt når jeg allerede har gått forbi steder som har måtte stenge. Jeg håper virkelig at flest mulig klarer å komme seg gjennom og holde seg på bena ❤️

Har du gått ned i vekt?

Pleier man å spørre folk om det? Vekta mi er min business, og godt er det 💕 Det aller viktigste for meg er at jeg har det bra og trives, og det er jo ett fett for deg hvordan jeg ser ut eller hva jeg veier vel!

Hvor ofte kommer det ny podkast?

Hveeeer torsdag!

Syntes du det er tidlig å få seg kjæreste når man er 15-16?

Nei, det syntes jeg ikke. Altså, blir man forelska, så blir man forelska. Forelsk deg, lær, lev og kos deg! Hilsen hun som forelsket seg som 16 åring og fortsatt er stupforelska, haha!

Hva syntes du om debatten mellom Mads Hansen og Mario?

Mine tanker kan du lese HER.  Men om jeg skal uttale meg om debatten, om man kan kalle det for det, som fant sted på God Morgen Norge på fredag så vil jeg jo tørre å påstå at Mario må ha mye guts for å tørre og kaste seg ut i det der. Samtidig så kjøper jeg cirkabirka null av det han sier og jeg kan faktisk ikke fatte og begripe hva han har tenkt – Og tenker med i akkurat denne saken. Jeg håper samtidig at han har det fint med seg sjæl, for det ekke bare bare å stå i det han gjør. MEN! Det betyr ikke at man skal ta på silkehanskene eller at man ikke skal si ifra når noe er feil.

Hva gjør du og C når ting er litt vanskelig i forholdet?

Jeg kan svare på hva jeg gjør hvert fall, for hva som er mellom oss tenker jeg kan få være mellom oss – MEN! Jeg har blitt mye flinkere til å gå i meg selv og se hva jeg kan gjøre annerledes og hva jeg kan bidra med. Jeg tror nøkkelen til å ha det fint er og prate sammen, være åpne, gi masse kjærlighet og le MASSE! Det går opp og ned i alle forhold, og jeg tror ikke det finnes noe fasitsvar på noe som helst.

Har du noen gode filmtips?

Om du trykker HER så finner du en hel del🖤

Har du tips til en god ansiktsmaske?

YES!!! Jeg bruker både DENNE og DENNE.

Når skal du fortelle om forlovelsen?

Hvilken forlovelse?😂

Nå skal denne uforlovede kråka brekke seg løs fra senga og ta fatt på søndagen. Jeg håper du får en fiiiiin dag!

Klem fra meg💕

8 kommentarer

8 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

    1. Joda det funker! Men man får kun skattefradrag av den éne, men like gode renter på begge to☺️

          1. Jeg fikk melding fra banken om at jeg hadde mulighet til det i fjor, og opprettet etter det. Ta kontakt med banken din for å undersøke det, det er veldig kjekt 😀

    1. Hehe, nei! Grunde og jeg har alltid bare vært gode venner, men du er ikke den eneste som har trodd det, haha 😀 Det er også mange som har trodd at han og C er brødre!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *