Svar på det dere lurer på!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei søndan og hei dere🤗

Som jeg trengte dagen i går til å bare surre, henge og være. Det ekke så mye som skal til si! Litt frisk luft, familie og surr, mens mobilen ligger igjen på kjøkkenbenken, det gjør susen! I dag føler jeg meg mye bedre, og er back on track igjen – DIGG!

Ja, og her kommer ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det helt greit, ikke noe mer, ikke noe mindre💛

Jobber du i disse dager?

Ja, det gjør jeg og jeg er for så vidt heldig at jeg stort sett kan gjøre det jeg må gjøre hjemmefra. Samtidig så merker jeg også godt hvordan dette påvirker samfunnet, økonomien og jobben min også.

Hvorfor lot du Jenny Huse være med i podkasten?

Fordi jeg ønsket å snakke med hun som en 19 års gammel jente om hvorfor hun tar de valgene hun gjør, hvorfor hun mener det hun gjør og hvorfor hun velger å si det hun gjør. Jeg har et ønske om å snakke med mennesker i alle farger og fasonger, også mennesker som er det stikk motsatte av meg. Jeg er tilhenger av å prate, å forsøke og forstå og at vi skal kunne snakke om alt, selv om man er uenige eller kanskje ikke helt kan forstå seg på det.

Hva syntes du om den nye sesongen av Paradise Hotel?

Min guilty pleasure er jo Paradise Hotel (og Ex On The Beach), haha. Jeg veit ikke om jeg begynner å bli voksen eller hva det er, men jeg brydde meg for første gang i historien mer om hotellet enn deltakerne😂 Det blir nok gøy i år også, men vi får sjå!

Skal dere flytte?

C har enda ikke signert noen ny kontrakt for neste sesong, så akkurat nå er alle dører åpne! Om det er spennende? Ja, og forbanna nervepirrende, haha!

Hvorfor er du på hytta?

Vi dro på hytta på fredag formiddag, av helt sikkert den samme grunnen som de fleste andre, nemlig «da holder vi oss jo borte fra folk, det er sikkert bra». Jeg satt pølsa jeg satt og trøkka i halsen da jeg fikk varsel om at «IKKE DRA PÅ HYTTA» og ble tatt av skammen. Ja, så nå er jeg selvfølgelig ikke på hytta lenger og har ikke planer om å gjøre noe annet enn jeg får beskjed om før vi har tatt rotta på viruset. 🤗

Har du et råd til en som sliter med negative tanker, og som ofte bare blir liggende inne? 

Jeg er jo ingen ekspert, men for meg så er det hvert fall viktig å ha så gode rutiner som mulig. Det er jo litt vanskelig i disse dager, men da er det kanskje desto viktigere å ta litt ansvar for seg sjæl! Ha på alarm om morgenen, sett deg mål og ikke gi opp selv om du bommer. Det er så innmari lett å komme inn i en ond spiral der man tenker at man allerede har feilet, så da kan man bare fortsette å gjøre det. Om det er stress å gå en tur, forsøk hvert fall å stikke hodet ut av døra. Prøv å spise nok mat, mat som gir deg energi. Forsøk å gjøre noe med det som irriterer deg. For ofte så er det ganske mye når man har det kjipt. Om det så er at håret ditt er fett: Prøv å kom deg i dusjen og vask det. Jeg lover deg at du får det bedre❤️ Og du? Aldri tenk at du eller ditt bidrag er uviktig.

Kan du tipse om en digg joggebukse?

DENNE har jeg bodd i de siste månedene🙌🏻 Kanskje jeg skal lage et innlegg med forskjellige joggiser som jeg digger?

Vil du gifte deg?

Det har jeg faktisk alltid drømt om, hehe!

Har du noen gode serietips?

Før vi dør, Gåsmamman, Exit, Sex And The City, Ballers, Narcos & Sons Of Anarchy🙌🏻

Jeg håper du får en fin dag! Nå skal jeg gi en suss til mannen i mitt liv. Vi har vært shæster i fem år idag, men det tenkte jeg å titte innom å si litt om etterpå❤️

Hadepåbadet!

3 kommentarer

3 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

  1. Jeg ble faktisk overasket over at at Jenny Huse fikk gjeste podden! Jeg er som deg altså, jeg dømmer INGEN! Men, så dårlig innflytelse hun kan ha på unge, syns jeg virkelig ikke bør promoteres!!! Og, det var ALT for mye latter og fjas på deg! Ble ALT for lite seriøsitet over det! Håper den blir slettet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *