Det er vel innafor vel?

Categories Inspirasjon, Outfit

Reklame | Ellos

Selv om det ikke akkurat har vært sånn altfor mye som har mint meg om sneakers, bare legger, sol i fleisen og vårfølelse den siste uka, så er det vel innafor å late som på sosiale medier og i klesskapet vel? Våren kommer jo før eller siden, og jeg er klar. Så innmari klar faktisk!

Ja, og mens vi venter, så tenkte jeg å tipse om mine favoritter fra Ellos, jeg. Det siste året har jeg vært så heldig å få samarbeide med de, få tipse dere om både fine sommerkjoler, det perfekte badetøyet og treningstøyet jeg sverger til. Det som er så fint med Ellos er at de har alt, og noe av det jeg liker aller best er at de har klær til alle størrelser og fasonger. De har til og med interiør, og jeg klør i fingrene etter å kunne begynne og titte innom der, tipse dere og innrede den nye leiligheten vår så fort den er klar.

Men, nok babling! La oss heller sikle litt på noen digge vårnyheter👇🏻

Er det bare jeg som falt pladask for dette antrekket?

– Du finner toppen HER – Jeansen finner du HER (jeg elsker den) – Skoene finner du HER

– Den perfekte (oversized) skjorta finner du HER

Du veit DENNE buksa? Du tar på deg den, skjorta over, enten pumps eller sneakers også har du antrekket som ALDRI slår feil. Hilsen hun som sverger til både plagg og antrekk som kan brukes om igjen, om igjen og enda hundre ganger til.

GI MEG VÅR og festivalsommer! Du finner jakka HER og skjørtet HER.

– Tunika HER – “Sykkelshorts” HER – Sko HER

“Sykkelshortsen” er forresten GENIAL under kjoler eller skjørt om du sliter med å bli svett mellom lårene eller gnagsår som visse andre🙋🏻‍♀️:

Om, eller når du finner noe du digger hos www.ellos.no så kan du bruke rabattkoden 415414 for 33 % på den dyreste varen på ordinære priser og 5 % ekstra på nedsatte varer. Koden er gyldig frem til 31.3.

Klikk deg inn på Ellos HER og for å se alt det fine de har å by på💛 Vi snakkes!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *