Svar på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei søndag og hei dere👋🏼 Høsten er muligens på sitt fineste i skrivende stund. Sola titter inn av vinduet, soverommet er kaldt og under dyna er det varmt. Okei, det hørtes nesten ut som et dikt, poenget var egentlig bare det at jeg vil tørre å påstå at jeg ELSKER høstværet ute. Håper det kan være sånn lenge!

Her kommer ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det bra, jeg. Jeg lever på mange måter mitt beste liv nå, jeg jobber bare litt med å huske på at det er mer enn bra nok. Jeg håper at du også har det fiiiint💗

Hva er du mest misfornøyd med ditt eget utseende?

Her har du en liste over det jeg er ekstra fornøyd med:

* Smilet mitt
* Håret mitt
* Rumpa mi
* Bena mine

Tjener du over 500 000,- i året?

Ja, det gjør jeg!

Skriver du alle blogginnleggene dine selv?

Ja. Det har jeg alltid gjort og det vil jeg alltid gjøre!

Betaler du C om han hjelper deg med jobben din?

Ja, og han betaler meg for å være på kampene hans, for å stryke skjorta hans før kamp eller for å hjelpe han med å lage nok mat for eksempel.

 

Kødda.

Hva gjør du for å finne roen en kveld, der du ikke tenker eller er på telefonen, men bare er du?

Oi, godt spørsmål! Først og fremst så klarer jeg det ikke alltid. Om jeg er stressa så vil jeg mye heller bli ferdig med det som stresser meg, enn å sette det på vent. Men de gangene jeg klarer det så må jeg bare bestemme meg for å være. Spise god mat, se noe jeg liker på TV og fysisk legge vekk mobilen. Om mobilen ligger foran meg så er det SÅ lett å plukke den opp og skrolle. Det beste er jo når jeg har lagt den vekk og ikke tenkt på den i timesvis. Det skjer ikke så ofte, men det er medisin de gangene jeg klarer det.

Hvor lenge har du og C vært sammen?

I 4,5 år med en liten pause inni der!

Har du noen gang hatt komplekser for høyden din?

Det har ikke alltid vært kult å bli kalt “hun høye”. Det har heller ikke alltid vært kult når gutta i klassen har rukket med til hofta eller når alle andre jenter på min alder har blitt dullet med og fått sitte på fanget, mens jeg har blitt tatt for å være fem å eldre. Samtidig har jeg alltid valgt å bruke høyden min til noe positivt og nå er jeg både stolt og glad av å være så høy som jeg er (1.80).

Studerer du eller kunne du tenke deg å gjøre det?

Nei, det gjør jeg ikke, men jeg kan absolutt tenke meg å gjøre det. Det er fryktelig mye jeg kan tenke meg og det er fullt mulig at jeg om noen år setter meg på skolebenken igjen!

Har du noen favorittøkt på treningssenteret?

Nå har jeg aldri delt at jeg har trent så mye som jeg har gjort den siste uken, men jeg har heller aldri fått SÅ mange spørsmål om treningstips, hva jeg trener og inspirasjon til digge økter! Kanskje jeg skal bli litt flinkere til å dele hva jeg trener eller lage noen videoer?! Jeg kan prøve meg litt frem, men jeg setter stor pris på om dere sier hva dere foretrekker💪🏼 Kanskje vi skulle dratt i gang noen treningsøkter sammen ett eller annet sted?

Hvorfor fikk du sparken fra Side2?

Haha, jeg samarbeider fortsatt med Side2! Det er bare litt annerledes enn hva det var for noen år siden, men jeg har ikke fått sparken fra Side2 😂

Hvordan klarer du å kombinere fotball med jobben din og hvor mange fotballtreninger i uka har du?

Det er ikke alltid det går, men jeg prøver å få med meg mest mulig og prioritere å få det til! Tre-fem aktiviteter i uka, det kommer til an på⚽

Hvordan takler du sjalusi?

Jeg er veldig sjeldent sjalu, så det er sjeldent noe jeg behøver å ta stilling til. Jeg blir aldri sjalu om noen har fått en ny veske jeg er keen på eller om noen får til noe jeg også har lyst til. Da bruker jeg heller det som motivasjon til å tenke at det skal søren meg jeg også får til, haha! At noen andre har fått til noe betyr jo ikke at ikke jeg kan få til det samme. Jeg slet med sjalusi i starten av forholdet mitt, og jeg tror det er ganske så normalt. Nå er det veldig sjeldent, men det hender jo at følelsen prikker i brystet i noen anledninger. Nå merker jeg at jeg bare babler, for jeg har egentlig ikke noe godt svar. Snakk om det, ta det opp med den det gjelder om det lar seg gjøre og jobb med deg selv. Hvorfor blir jeg sjalu nå? Hva er det som gjør at jeg føler som jeg gjør? Er det jeg som er teit eller er det noen som bevisst får meg til å føle meg sånn? Hilsen hun som ikke er ekspert på området.

Hva er din favorittsang?

Det er og forblir Shallow.

Nå skriker magen etter frokost. Både C og jeg har kamp idag, så her hjemme er det fullt kampmodus. Ikke det at jeg bidrar så mye til det sånn egentlig 😂

Nyt søndagen!💛

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *