Denne helgen skal jeg…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Åååå, for første gang på lenge så kjenner jeg skikkelig på en av verdens beste følelser, nemlig fredagsfølelsen✨

Sola skinner ute, mannen i mitt liv er snart hjemme, Higher Love med Kygo spilles over høyttaleren og jeg gleder meg SÅ til denne helgen. Cirka så mye👆🏼

Jeg skrudde på varmen for fullt i leiligheten da gradestokken viste 6 grader tidligere i uken, og nå står verandadøren oppe, tøflene står på plassen sin igjen og klesvaska henger til tørk utendørs. Akkurat det siste der er jo temmelig luksus. Jeg hadde jo ikke akkurat forestilt meg at jeg skulle få så mange flere muligheter til å tørke klær ute i 2019, så jeg takker pent og gleder meg til jeg ikke trenger å forholde meg til været når jeg tørker klær og til jeg ikke trenger å ha klesvaska i stua lenger.

Jeg skal snart komme meg i dusjen etter å ha flydd hjemme i timesvis etter trening i svett treningstøy. Jeg lærer aldri. Men først skal jeg servere dere helgens meny:

 

Fredag:

✗ Hjemmekontor. Levere et utkast, svare og sende mail. Regnskap.

✗ Trene

✗ Shine over leiligheten og vaske klær

✗ Date med C💕

✗ Kjøpe is og se siste episode av Animal Kingdom

 

Lørdag:

✗ Oppdatere bloggen

Gå tur og oppdatere meg på siste nytt i podkastverden

✗ Utforske vårt nye nabolag etter treningen til C

✗ Kjøpe blomster. (Jeg har et gavekort på blomster som jeg har tenkt at jeg skal bruke i fire uker nå. Noe sier meg at det ikke skjer i morgen heller, men – Det er bloggvennlig å skrive det hvert fall😂)

✗ Middag med livets venner

 

Søndag:

✗ Gå tur for å lufte hodet, tankene og kroppen

✗ Forberede ny arbeidsuke, to podcastepisoder og blogge

✗ Fotballkamp

✗ Sove hos mamma og pappa

 

Endringer kan forekomme, haha! Jeg skal hvert fall trimme, henge med favorittmennesket mitt, spise god mat og forsøke å være litt flinkere til å logge av enn det jeg har vært de siste helgene (aka de fem siste månedene).

C og jeg har ikke helt bestemt oss for om vi skal lage noe digg mat her hjemme eller om vi skal gå ut å spise i kveld. Vi får sjå!

Hva er dine planer i helgen?💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Denne helgen skal jeg…

  1. Så fine planer, håper du nyter hvert sekund 💕
    Må også bare si at podcasten din er helt utrolig fin, og at siste episode var veldig bra og ikke minst nødvendig!! Du er veldig flink i det du gjør, håper du tar det med deg inn i helga.
    Stor klem

  2. Må bare si at jeg ELSKER podcasten din! Gratulerer med å ha oppnådd så mye og ekte i en så ung alder. DU er et ekte og godt forbilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *