Svar på det dere lurer på!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Skjortejakka mi finner du  HER på 25 % rabatt. 

 

Hvordan har du det?

Sommeren som har vært veldig intens og det har vært og skjedd veldig mye. Alt i livet er veldig bra, men det har vært mye lenge nå, både for meg og for oss. Lunta mi er kortere enn på lenge, jeg er veldig sliten mentalt og kroppen sier ifra om at det er på tide å puste ut og ta en pause snart. Og snart skal jeg det, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg gleder meg noe innmari til å flytte, reise og kjenne at jeg lever sånn skikkelig. Jeg håper jeg sitter i sola i Beverly Hills med en podkast på øret og tenker på hvor heldig jeg er om en uke, tenk det a ❤️

Når flytter dere?

Om noen få dager!!! KLYP MEG I ARMEN! 

Hvor er det dere reiser i første omgang?

Til Los Angeles. Så får vi se om vi skal være der en stund, eller om vi skal til Greenville etter at C er ferdig med camp der! 

Hvordan får du så hvite tenner?

Det eneste jeg gjør er å pusse tenna godt og bruke DENNE tannkremen som koster 19,- nå. Den gjør underverker ✨

Har du tatt facelift?

*meg som googler hva facelift faktisk er*:

Med andre ord… Nop! 

Hva syntes du om at influensere som Isabel Raad har lykkes pga flaks?😊

Det er ikke flaks å sende den mailen man får ja på. Det er ikke flaks å jobbe de timene når ingen andre gjør det. Det er ikke flaks å få den forespørselen som er et steg i riktig retning. Det er ikke flaks å tjene sin første million. Influenser eller ei. Man kan være heldig, og få som fortjent, men flaks har aldri skapt verken vellykkede bedrifter eller suksess. Hardt arbeid, tro på seg selv, dedikasjon og innsats gjør. 🤍 Det å ikke gi seg selv når det står stille, når det stormer og når man lurer på om det er verdt det å fortsette gjør. Det å ikke gi seg når man gjør feil, det å gjøre det som kreves og aldri gi seg gjør det. Flaks skapte ikke Tesla, Apple eller Facebook. Ei heller skoene du bruker i dag, senga du sover i eller hjemmet du bor i. 

Hva gjør dere med leiligheten deres når dere flytter?

Den beholder vi, så vi har et hjem når vi er hjemme! 

Hvor kjøper du alle de fine vestene dine? 

HER for eksempel. Jeg digger DENNE også! Jeg bor i vester om høsten! 

Synes du noen gang det er flaut å legge ut bilder av kroppen din?

Burde jeg det? For å være helt ærlig, så tenker jeg veldig, veldig sjeldent på det. Jeg tror til og med at det har hjulpet meg og ikke være så nøye på det, med å være meg sjæl akkurat sånn som jeg er. Jeg har jo den kroppen jeg har og jeg forsøker å gjøre det beste ut av det, og ha det så bra som mulig! Det hjelper jo ingenting å være flau eller å skamme meg over kroppen min, så det prøver jeg å bruke minst mulig tid på. Det har jeg gjort nok.❤️

Hvem tjener mest av deg og C?

Jeg! 

Hva skal du gjøre i USA?

Akkurat det samme som jeg gjør nå! Jobbe, skape, dele, mene og leve. Og jeg gleder meg så mye at det kiler i hele kroppen. Eller nei, det verker, haha! 

Kan jeg fortsatt få kjøp solbrillene fra GUTS?

Oh yes! Favorittsolbrillene mine finner du HER

Er du redd for å bli ensom?

Nei, og skulle jeg bli det – Så tåler jeg det, jeg har vært det før og det går jo bra. Det går alltid bra. Det er stor forskjell på å være ensom og aleine, og alene kommer jeg til å både bli og være i perioder, men det skremmer meg ikke. Tenk på alt jeg kan oppleve, tenk på alle menneskene jeg får bli kjent med, hvor godt kjent jeg blir med meg selv og hvor sinnssykt stor frihetsfølelse det er. Det er skummelt, men det skremmer meg mye mer og ikke leve det livet jeg drømmer om og ønsker å leve. 

Hvordan klarer du og C å holde gnisten oppe? 

Hmm… Det er egentlig er godt spørsmål, for gnisten mellom oss… Den bare er der. Om den så kommer som sommerfugler i magen, som irritasjon, en bølge av kjærlighet, skuffelse, sinne, glede eller hva det nå måtte være. Gnisten har aldri vært problemet vårt, men det å finne ut hva som fungerer for oss. Hva som er viktig for oss. Hvordan vi kan få livene våre og vårt til å fungere. Vi har blant annet kastet bort en haug av tid i løpet av forholdet vårt på å skulle konkurrere om alt, om hvem som har vært mest sliten eller sulten, hvem som har sovet minst eller hvem som har jobbet hardest. Da vi gjorde det slutt for noen år siden var det en av grunnene, nemlig at vi glemte at vi måtte være et lag. Da vi fant ut av at vi må spille hverandre gode, akkurat som på et lag, så var det så mye annet som falt på plass. Og for å være en god lagspiller så må man jo forsøke å gjøre sitt beste! Det er sånn jeg metaforisk forklarer det for toppidrettsutøveren, HAHA, men det har hvert fall fungert for oss. Som en av mange ting. Jeg har skrevet en hel del om dette i Sykt Voksen, og om du har lyst til å lese om blant annet det, så kan du trykke HER for å klikke den hjem! 

Hvordan får du sminken til å sitte pent en hel dag?

Jeg sverger til DENNE. Noen sprut, og sminka sitter som et skudd! 

Kan vi få se statistikken din på Instagram?

SEEEFF!

Hva heter den favorittrusa di igjen?

Du finner’n HER ☺️

Hvordan blir det med operasjonen når du flytter?

Jeg kommer hjem igjen til Norge for å bli kvitt celleforandringene i november, og da blir jeg her et par uker. Adios og snakkes aldri igjen håper jeg! Husk å sjekk deg. Livet er alt for fint til å la være. Tenk hva jeg kunne gått glipp av seinere i livet om jeg ikke hadde sjekket meg a. ❤️

Hva skjer med podkasten når du ikke bor i Norge lenger?

Den fortsetter som aldri før den! Alt vil fortsette som før, og det blir så bra! Hallo, dere blir jo ikke kvitt meg bare fordi jeg skal ut og leve livet litt her, hehe! Tro meg… Det er så mye gøy, fint og viktig i vente… 

Tips til den perfekte treningstightsen?

DENNE og DENNE er mine favoritter, både til hverdags og til trening. Ah, jeg har så mye VIDUNDERLIG treningstøy, men de to tightsene sitter som et skudd og funker til ALT. De sklir aldri av stumpen og er både praktiske og sykt digge. Begge er fra ICANIWILL og rabattkoden MARTINEH20 gir 20 % rabatt på alle ordinære varer! Om du er på utkikk etter litt annet kult treningstøy så kan du for eksempel sjekke ut det råfete treningstøyet fra Bjørn Borg! Koden Martine20 gir 20 % rabatt der også. 

Jeg håper du får en finfinfinfin søndag! Husk at du duger a, selv om du kanskje glemmer det i blant. Klem fra meg, 

5 kommentarer

5 thoughts on “Svar på det dere lurer på!

  1. Gleder meg sånn på deres vegne!<3 Nyt livet der. Dere er heldige som har muligheten til så mye opplevelser, gleder meg til å følge med videre! <3

  2. Jeg er altså blandt dine 1,4 følger på IG i aldersgruppen 55-64. Hva tenker du om at noen som nærmer seg 60 følger deg, ei ungberte i forhold? Er det kult eller tenker du at vi enten er barnslige eller burde holde oss til noen på vår alder?

    Jeg synes du er ei toppers jente med mange bra meninger og holdninger og du viser at fornuft og empati ikke nødvendigvis kommer med alderen.
    Jeg heier på deg Martine👍🙂

  3. Hei! Jeg har sett flere ganger at du har forsvart at Isabel Raad og andre influencere tjener seg rike på det de gjør, blant fordi det er viktig med kvinner som jobber hardt og lager egne bedrifter. Men mener du at det å tjene seg rik på å oppfordre til overforbruk ved å reklamere, eller for eksempel å bestille billige varer fra Kina for å selge de videre, er noe vi bør heie på? Og mener du at influencere jobber hardere enn de fleste andre yrker, og derfor fortjener høyere lønn enn de feste andre yrker? Eller at influencerjobben er like samfunnskritisk, og derfor fortjener høyere lønn? Og ja, jeg kritiserer også menn som driver med det samme i like høy grad.

    Setter pris på om du ikke omformulerer spørsmålet når du svarer på det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *