Status på en mandag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

GOD MANDAG ❤️

Jeg har nesten glemt hvordan jeg starter et helt vanlig mandagsinnlegg, jeg. Det begynner jaggu å bli en stund siden sist, og det er på tide å oppdatere dere litt om høsten her i Stockholm. Den er før øvrig fantastisk, fargene på trærne er på sitt aller fineste, luften på soverommet er frisk og god og jeg brenner stearinlys som aldri før.

C har hatt fri idag, etter at han kom hjem seint, seint i natt en gang. Hockeysesongen er i full gang igjen, laget til C ligger midt på tre og han gjør det bra. Jeg beundrer han for å finne plassen sin så kjapt, for å prestere under de omstendighetene som er og rocke det. Jeg håper og tror at de skal karre seg til toppen etter hvert, og jeg gleder meg til jeg kan sitte og heie fra hallen etter hvert. Det er liksom ganske rart å sitte hjemme i stua, en kilometer fra hallen og ikke få være der.

Men det kjipeste akkurat nå er at familiene våre er så langt unna. Jeg sippa litt for det i går, men det går heldigvis bedre idag. Akkurat nå skulle jeg gjort mye for en uke på hyttetur med hele familien vår, men det får vi gjøre når C har lagt opp om… Lol.

Jeg tror PMS’en ikke akkurat hjalp så mye på hjemlengselen i går, for den har fått herje fritt i helgen. Makan sier bare jeg. Det er lenge siden jeg har blitt rista som nå, og jeg håper det er lenge til neste gang. Det tror jeg forøvrig at C også håper😂 Jeg har spist pizza tre ganger, vært helt på halv tolv, begynt å gråte av gamle mennesker på tur i skogen og fryst, noe inni hampen også. Heldigvis så trives vi veldig godt, jeg har hengt litt med de andre jentene på laget, vi koser oss og begynner å finne oss mer og mer til ro.

I skrivene stund sitter C på andre siden av bordet og regner ut målene på sofaen jeg sa ja til å bestille i dag morges, hehe. Han tror nemlig jeg var litt overivrig på målene jeg ga, så han kontrollregner. Jeg hører egentlig ikke så godt etter, men det høres ut som at det var lurt, oooopsi! Vi er veldig enige om hvilken sofa vi skal ha altså, men jeg er ikke så god på mål, haha.

Nå skal jeg komme meg i dusjen, for jeg er iskald. Jeg som skulle begynne å gå rett i dusjen etter trening, og IKKE sette meg ned. Ah, begynner med det i morgen igjen.

Jeg håper mandagen din er like fin som deg.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *