Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Annonselenker

GOOOD søndag💓 Har du husket å stille klokka? De fleste telefoner og andre elektriske dupetingser gjør det vel kanskje selv, men det er jo greit å dobbeltsjekke!

Utenfor vinduet skinner sola og i skrivende stund er jeg fortsatt litt trøtt i trynet. Når jeg har svart på ukens spørsmål og svar så skal vi hoppe i turklærne, før vi skal sjekke om det er litt liv i grillen vår!

Hvordan har du det?

Jeg har det faktisk veldig fint nå jeg, så fint man kan ha det når livet står litt på halv tolv! MYE bedre enn for en uke siden hvert fall.

Er dere influensere økonomisk påvirket av situasjonen som er akkurat nå?

Ja, det er det mange som er! For min del så går ting greit, men jeg også merker at det er litt andre tider nå. Alle live-oppdragene mine frem til midten av mai er avlyst, og mange holder veldig igjen nå – Noe som selvfølgelig er forståelig. Gleder meg til den dagen der vi kan klemme, leve normalt og klage over at vi må opp tidlig for å komme oss på jobb igjen, haha!

Hvor høy er du?

Jeg er 1.80!

Hvilken skostørrelse har du?

Str. 41👠

Leser du bøker, i så fall hvilke? 

Akkurat nå? Nå leser jeg Pengesnakk og Endelig Mandag! Jeg har hatt en lang periode der jeg ikke har lest bøker i det hele tatt. Jeg tror kanskje det er fordi jeg fikk litt nok etter at jeg ga ut min egen, men nå har jeg begynt igjen og det er jeg veldig glad for!

 Når kan dere flytte inn i leiligheten deres?

Innflytting kan skje når som helst fra desember av, men det viktigste for oss er at den er klar i april neste år. Det virker som en livet evighet akkurat nå, men noe sier meg at det er verdt all ventinga 🏡

Kan du tipse om en god treningstights å bruke tid hjemme/hverdagsbruk?

Jeg syntes DENNE er veldig kul, selv om det ikke er en tights man akkurat drar på løpetur i. Men den er super hjemme! Ja, eller DENNE!

Når kunne du tenke deg å få barn?

Nå. Neida, fra spøk til alvor: Jeg håper at jeg er så heldig at jeg har barn innen fem år.

Vet du hvor C skal spille neste år?

Stay tuned!

Hva mener du om åpne forhold?

Jeg personlig er ikke der at jeg kunne tenke meg det, men hva andre liker er helt det samme for meg.

 You do you💕

Hvor ofte trener du?

Så ofte jeg gidder og orker! Jeg elsker å være i fysisk aktivitet og bevege meg, og prøver derfor å få det til så ofte som mulig. Det hender at jeg har dager der jeg ikke har litt energi eller gidd en gang, og da dropper jeg, selv om det gjør at jeg ofte føler meg litt kjip. Det å trene skal jo gi energi, ikke ta og jeg prøver å være flink til og lytte til kroppen!

Hvorfor spiller du for Stabæk Fotball? Er du ikke fra Nesodden?

Jeg har ikke spilt på Nesodden siden jeg var 13 år gammel, og jeg spilte i Stabæk mens jeg bodde der også. Nå er grunnen at jeg jo bor i Asker, så det passer veldig fint – Og jeg trives veldig godt der!

Hva tenker du om at vippene og sånt snart ikke kommer til å være så fine?

Hehe, vippene mine er foreløpig ganske så freshe, men om et par uker så er de neppe det. Da får jeg rett og slett bare ha en pause som alle andre, og det har både jeg og vippene mine godt av, så det er null stress! Neglene mine fjernet jeg selv for to uker siden og de har også bare godt av en pause. La oss si det sånn: Vippene og neglene mine er det miiiiinste problemet akkurat nå 😅

Hva er bedre mellom deg og C etter at dere ble sammen igjen?

Nå begynner jo det å bli en god stund siden, men jeg kan godt skrive et innlegg om det ❤️

Hvor mye penger har du på sparekonto?

Haha, spør man om sånt? En ting er hvert fall sikkert og det er at jeg har fått dilla på å spare, og at jeg syntes det er skikkelig viktig!

Hvordan får man opp selvtilliten sin?

Jeg vet ikke om jeg har fasiten for din del, men jeg tror det er skikkelig viktig å bli kompis med seg selv. Du fortjener å ha det bra, og det er det du som må ta ansvar for! Nå har det seg sånn at du er som du er og du ser ut som du er, du kan bruke masse tid å være usikker og misfornøyd med det, eller så kan du bruke masse tid å å forsøke og akseptere det! Du er steinbra, og det er skikkelig kjipt for oss andre om vi ikke får se det fordi du ikke veit det sjæl ❤️

Har du noen digge BH-er du vil dele med oss? 

Of course! DENNE slår aldri feil og DENNE er både hot og behagelig!

Nå skal jeg klappe igjen macen og vekke C. Jeg håper du får en fin søndag! Husk å vise hensyn a, selv om du kjeder deg eller kanskje vil nyte sola om den skinner de hvor du er også. Jeg sender en ekstra stor klem til alle dere som syntes det er ekstra vanskelig om dagen.

Vi snakkes senere! Ta vare på deg selv 💕

7 kommentarer

7 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. Hvor i Asker bor du? jeg hadde virkelig ingen peiling på at du bodde på samme sted som meg 😂 trodde du bodde i Kongsvinger

  2. Hei 🙂

    Hvorfor er penger så tabu? Det er så rart at du er åpen om alt fra mensen og kropp til andre “tabu-tema” og privatlivet ditt for øvrig, mens når noen spør hvor mye penger du har på sparekonto så er det plutselig noe man ikke spør om. For så vidt helt innafor å ikke ville svare på spørsmål om privatøkonomien din, jeg bare synes det er så rart at penger skal være så veldig privat og sensitivt når så mye annet ikke er det? Har du noen tanker om dette?

    1. Hei! For min del er det egentlig en prinsippsak og at det ikke burde ha noen verdens ting å si. Jeg forstår absolutt spørsmålet ditt og jeg er helt enig i at det er interessant! 🙂 For min del er økonomi en del av privatlivet mitt, og det holder jeg jo veldig for meg selv. Hadde det vært kult med et innlegg om sparing og mine tanker rundt det? Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *