Sommerprat med Mie Cappelen

Categories Podkast 🎧

Det er rart når man følger noen på sosiale medier, når man kanskje har sett noen på TV, eller når man kanskje har noen felles bekjente og hvordan man føler at man på en eller annen måte kjenner personen. Eller, hvert fall vet hvem det er. Det er jo litt det som er med sosiale medier. Man vet gjerne hvem kjæresten til personen er, hva personen driver med, jobber med og kanskje til og med hva personen spiste til middag i går.

Da er det ekstra gøy å få bli kjent litt mer ordentlig, alene, over mikrofonen og for dere del: Å lytte til samtalen, som egentlig er ganske personlig og nær. Og idag skal vi få lytte til Mie. Hun ble kjent gjennom Love Island, og har siden vært aktiv på sosiale medier. Jeg er Mie og er ting til felles, som 1 av 10 andre kvinner også har. Kanskje deg? Nemlig endometriose, og det er en av tingene vi skal prate om i dag. Vi skal også prate om da forholdet til Ali gikk skeis, hvordan de fant hverandre igjen, hvordan livet ser ut nå og hvordan hun håper at livet skal se ut fremover.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *