Damer som meg

Categories Inspirasjon

Reklame | Ellos

Solhatten min finner du HER

Jeg veit ikke om jeg muligens har for mye tid her jeg ligger på solsenga, men jeg kan hvert fall konstantere at det finnes veldig mange fine sommerkjoler. Jeg har fortsatt dilla og det hjelper ikke akkurat på å være i ‘sydenland’ der det bugner av freshe damer med freshe kjoler. Hittil har jeg spurt åtte damer om hvor kjolene deres er fra. Det er sånt jeg driver med da.  

Jeg tenkte at det var dags for å tipse litt om noen av mine favoritter akkurat nå, så hold dere fast, tenk dere nøye om og gå ut i verden og inspirer kjolegærne damer som meg. Haha!

Jeg går nesten alltid for kjoler som fungerer like fint til sneakers som til høye heler. Denne er en sånn en. Du finner den HER

DENNE ER SÅ KUL! Ja, og kanskje ekstra kul med et belte i livet.

Denne siklet jeg på til 17.mai og jeg gjør det fortsatt… Jeg skulle ønske at jeg skulle i et bryllup i sommer der jeg kunne svingt meg i denne. Du finner den HER.

Det samme gjelder egentlig denneJeg som til og med skal bli flinkere til å bruke farger… Kanskje denne er riktig plagg å begynne med 🤪

Denne, solhatten min og jeg har en date.

Akkurat nå vil jeg ha sommer for alltid. Fregner på nesa, solhatt på hodet og en fin kjole på kroppen, en pizza på bordet og fine folk rundt.

Nå skal jeg fortsette å skrolle, drømme meg bort og nyte. Du finner forresten enda flere godbiter fra Ellos HER. Bruk koden 395438 når du klikker hjem favorittene dine, for da får du 30 % rabatt på den dyreste varen til ordinære pris. Koden er gyldig frem til 30/6!

Heia Ellos som gjør det kult for alle å klikke seg inn på siden sin, fordi de har størrelser til både store og små!

Vi snakkes før dere vet ordet av det 💚

4 kommentarer

4 thoughts on “Damer som meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *