Sånn kan det gå

Categories TIPS!

Reklame | Loco

Hei fra meg og 🍅.

Du tror kanskje at jeg legger ved dette bildet fordi jeg vil vise frem den sinnssykt fine rumpa mi. Og ja, det er delvis sant. Jeg innrømme det. La oss si det sånn… Jeg var jo ikke akkurat uheldig med detta bildet.

Jeg tok bildet i fjor sommer (slapp av, rumpa er like fin nå som da) og det kom etter at jeg hadde fått det for meg at jeg ikke trengte å smøre meg med solkrem. Jeg er nemlig en sånn som alltid foretrekker å sole meg foran. Det er jo tross alt det folk ser.

Derfor blir jeg ALLTID ordentlig brun foran, og alt annet bak. Så etter en uke på ferie i fjor sommer fikk jeg det for meg at det var på tide å sole litt bak også. Uten solkrem. 

Det var klønete. Omtrent like klønete som da jeg trodde at det var viktigere å være brun enn frisk og smurte inn hele meg med matolje. Jeg slutta med det relativt fort. Hvorfor? Jo, fordi:

  1. Jeg ble 🍅.
  2. Den fargen jeg fikk flasset av fortere enn det gikk å få den.
  3. Det er ikke spesielt helsefremmende.

Og helt ærlig: Ingen brunfarge er verdt å bli syk for. Selv ikke om det gjør at man får en så (☝🏼) fin rumpe.

I år har jeg derfor satt meg et mål og det er å ikke bli solbrent. Om du lurer så har C det samme målet, for han gikk mildt sagt på en smell i fjor han også:

I år har vi derfor hamstret solkrem, og da passet det fint å dra dit de har billigst solkrem i landet, nemlig til Loco! De har et gigantisk utvalg, til en loco lav pris. Hehe, kunne ikke dy meg. 

Jeg har forresten tatt på meg jobben som smøresjef og jeg lurer på om C kommer til å merke det når han våkner. Ja, eller om man ser det:

🙃🙃🙃

Ta deg en tur innom en av butikkene til Loco eller gjør det enda enklere og bestill solkrem rett fra nettsiden deres HER. Husk nok faktor, for det er ikke kult å se ut som en tomat.

Du kan også bruke rabattkoden martinehalvs for å få 25 % rabatt på nettsiden. Da kan vi snakke looooco-billig da.

Vi snakkes! ☀

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *