Sommerens fineste badetøy

Categories Inspirasjon

Reklame | Ellos

La oss ta en prat om badetøy 💕

Jeg veit ikke om det er at jeg har blitt eldre eller hva det er, men plutselig har det mye mer å si hvordan badetøy jeg har! Jeg vil se bra ut, jeg vil føle meg bra og det MÅ være behagelig. Det er slutt på ubehagelige bikinier opp i stumpen og bikinier som knapt dekker niplene mine😂

Jeg tenkte at jeg skulle tipse om noe av sommerens fineste badetøy i samarbeid med Ellos. De er så flinke på størrelser, og det som er, er at om man digger et print men ikke fasongen – Så er det stor sannsynlighet for at de har det samme printet/fargen i en annen fasong eller variant! Det aller meste av badetøyet finnes fra str. 34 til str. 56. Om du klikker på lenken og ser at de ikke har størrelsen din så anbefaler jeg å klikke HER. Der er det enda flere størrelser i flere av de samme variantene!

Her er noen av mine favoritter…

Denne bikinien finner du HER.

HVOR fin er ikke denne badedrakten? Du finner den HER. Hot tips: Bruk den som body! Sleng et skjørt eller en shorts på deg, så er du good to go både på stranda, og om du skal ut å spise middag – Eller noe annet gøy!

Denne fine finner du HER! Trusa finner i flere farger og varianter.

Jeg ELSKER denne bikinitrusa (og overdelen). Den finnes i to andre farger også og du finner den HER!

Denne finner du HER!

🌸 Denne finner du HER 🌸

DENNE er SÅÅÅ fin. Denne finnes også i flere fine farger. Jeg digger blant annet den mørke blå (HER!)

En ting er hvert fall sikkert og det er at Ellos har badetøyet til alle og enhver. Klikk deg inn på www.ellos.no HER og husk å bruke koden 415447 når du handler. Da får du nemlig 33 % rabatt på den dyreste varen på ordinære priser og 5 % ekstra rabatt på nedsatte varer. Koden er gyldig frem til 30.6!

Jeg håper du også finner badetøy som du digger og som du har lyst til å rocke i sommer!

Klem fra meg💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Sommerens fineste badetøy

  1. Hei!
    Vet du om Ellos får inn disse bikinien igjen? Både den mørkerøde og den leopard er utsolgt 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *