Jeg svarer på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei på deg, her kommer ukens spørsmål og svar💛

Hvordan har du det?

Jeg har det fint! Jeg lader opp til en uke der det kommer til å bli MYE jobb, og jeg gleder meg veldig til å snart ha litt ferie. Hvordan har du det?

Skal dere selge leiligheten dere har kjøpt ettersom dere skal flytte til Stockholm? Jeg skjønner ikke😂

Det er ikke så rart, for det er ikke alt jeg skjønner selv heller, haha! Men nei. Vi skal ikke selge leiligheten vi holder på å bygge nå. Vi visste at vi med stor sannsynlighet ikke kom til å bo i Asker (det er her leiligheten er), når den kom til å være klar. Vi valgte allikevel å kjøpe den siden vi var så heldige å ha mulighet til det, for å ha et hjem her (Asker er det vi kaller hjemme) og komme oss inn på boligmarkedet. Når vi ikke er her kommer vi til å leie den ut, og bo der når vi er hjemme over lengre perioder. Så ja, vi skal ha en leilighet i Asker og bo i en annen i Stockholm (som vi ikke har kjøpt).😅

Syntes du **** er dobbeltmoralsk med det hun publiserer?

Jeg sladda navnet, mest fordi jeg har lyst til å stille disse spørsmålene:

Er du aldri dobbeltmoralsk? Gjør du alt rett? Har ikke du forandret deg? Har du aldri driti deg ut? Har du aldri tatt et feil valg? Har du aldri endret mening?
Tenkte meg det. Influensere gjør også det. Noen ganger ser det og oppleves ganske klønete, men da erre jo greit å huske på de spørsmålene kanskje – Eller svarene spesielt.

Hvor mye jobber du egentlig, siden du aldri deler noe av selve jobben din?

Jeg deler omtrent aldri noe av “jobben” min, og det er rett og slett fordi jeg ikke tror det er så kult å se masse innhold fra når jeg sitter foran macen, har møter, snakker i telefonen, forbereder samarbeid, svarer på mail eller noe annet jeg gjør på jobb. Jeg jobber mye og ofte, faktisk så ofte at jeg ikke kan huske sist jeg hadde ordentlig fri. Det er liksom en del av jobben min, og det er fordeler og ulemper med den som alt mulig annet. Det er noen uker som er roligere enn andre, og noen uker er det ekstremt mye å gjøre. Jeg digger den balansen, og jeg kan faktisk forstå at det ikke virker som at jeg jobber (haha), fordi jeg verken viser det eller prater om det!😃

Er du en av influenserne som tjener 400 000,- i måneden? Det er jo helt sprøtt…

Nei, det er jeg ikke – Og med hånda på hjertet: Det er de aller, aller, aller færreste. Mange influensere gjør det veldig bra, men de fleste tjener det samme som mannen i gata! Om jeg hadde tjent 400 000,- i måneden hadde jeg investert over en lav sko, og da snakker vi ikke investering i dyre vesker og sko😂

Hvilket lag spiller fotballaget ditt i?

3. Div! ⚽️

Har du tips til noen kule blå slengbukse med høyt liv, til en ok pris?

Jeg liker DENNE veldig godt og DENNE, men den er ikke høy i livet! DENNE er ikke ordentlig sleng, men er veeeldig kul den også.

Har du silikon?

Nei, du. Her ligger de både til høyre og venstre, som en amerikansk pannekake:

Er du forlovet?

Nei, men jeg håper jeg blir det en dag!

Kjæresten min snapper med en annen jente. Han prøver å skjule det for meg og jeg er skikkelig lei meg. What to do?

– Hvorfor skjuler han det?

– Hva er årsaken til at han har et ønske om å snappe med henne?

– Har du snakket med han om det?

Jeg skjønner godt at du syntes det er veldig kjipt, og det høres ut som det er litt ugler i mosen av det lille du skriver. Snakk med han – Og ta det derfra. Men på generelt grunnlag: Om det gjør det lei deg, så mener jeg at det er veldig spesielt om han mener at det er verdt det. Veldig spess! Lykke til ❤️

Hvor er den røde bikinien fra?

Den er gammel fra KappAhl, men du finner masse tips til bikinier HER. Om du vil ha enkle, sporty og basic badetøy til en fin pris så klikk HER.

Hvilken bil kjører du?

En Mercedes GLC!

Er du redd for å være ensom når dere flytter?

Om jeg skal være helt ærlig, så har jeg ikke tenkt så mye på det. Jeg vet det kommer til å være tøffe dager og perioder (det er det jo uansett hvor man bor, hehe), men der C feks kommer til å være mye borte. Det betyr jo at jeg kommer til å være en hel del alene, og det er selvfølgelig stor forskjell på å være det her hjemme og i Stockholm. Samtidig er vi heldige å kjenne mennesker i nærheten, ha venner ikke langt ifra og komme inn i et lag der vi forhåpentligvis får oss nye og gode venner. Jeg er veldig spent, men i forhold til første gang vi flytta utenfor grensa så er jeg super rolig. Kanskje fordi jeg har gjort det før og fordi det gikk så bra sist?

Hva heter du på TikTok?

@martinehalvs! Følg meg gjerne ❤️

Hvor gammel var du da du snakket med C første gang?

16 år, hehehe – DET ER JO HELT SPRØTT. Han har kjent meg gjennom gode og onde dager for å si det sånn 😂

Jeg håper du får en fiiiin søndag! Sender en klem fra meg til deg 💕

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg svarer på spørsmålene deres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *