De ukjente sexfestene for kvinner

Categories Podkast 🎧

Sofia er 28 år gammel, og med sexleketøy, selvtillit og kjærlighet håper hun å styrke kvinners relasjoner og bidra til seksuell frigjøring.

Hvordan?

Jo, hun arrangerer sexfester for kvinner.

Jeg har sett noen bilder derfra, og jeg må ærlig innrømme at jeg nesten renner over av nysgjerrighet. For hva i alle dager er dette? Hvordan foregår det? Hvem er med på det? Men kanskje mest av alt: Funker det?

Konseptet heter Juicebox og er en gruppe med forskjellige kvinner. Kvinner, trans, ikke-binære, skeive, streite, pan, bi og alt imellom er hjertelig velkomne, alle uten om menn.

Cirka annen hver måned blir det arrangert en såkalt sexjentefest og vanligvis er det tjuetalls kvinner på disse festene som holdes rundt om på forskjellige steder i Oslo, og de fleste er mellom 20-35 år.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er veldig nysgjerrig på dette konseptet, og ja, jeg skal helt ærlig innrømme at både bildene i hodet er mange og at fordommene er eksisterende, men Sofia forteller at det handler om å spre kjærlighet og kunne være seg selv – Og det digger jeg jo!

Sofia ønsker å skape en seksuell revolusjon, og jeg syntes det er dødskult at hun har kommet for å prate med meg om konseptet Juicebox, om sex – Og om kjærlighet.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

KOS DEG!

1 kommentar

1 thought on “De ukjente sexfestene for kvinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *