Jeg lurer litt på om mannen i mitt liv brått har endret musikksmak eller om han etter 4,5 år sammen plutselig gir beng i min musikksmak og kjører på med det han egentlig vil høre på. En ting er hvert fall sikkert: Det er grusomt. Jeg føler at jeg konstant står på kløben og digger, selv en mandag ettermiddag i bilen liksom. Nei, der må noe skje.

I skrivende stund sitter vi i bilen og har lillesøster baki. Jeg tok meg selv i at det hørtes ut som at vi hadde puttet hun i bagasjen og med tanke på at hun kombinerer den grusomme musikken til C med å se på Facebookvideoer kan det jo tenkes at hun hadde fortjent det.

Jeg forslo det men fikk slengt tilbake at jeg bare kunne venne meg til det, siden jeg tross alt skulle bli mamma en dag. Men ærlig talt, må man leve med lydtortur fordi man skal bli mamma en vakker dag?

Jeg stemmer nei. 

Vi er på vei hjem til mamma, pappa og det nye huset. Det er så fint! Både C og jeg har jo vært bortreist i helgen og vi fant ut at vi skal late som at denne deilige mandagskvelden er en nyyydelig lørdagskveld. Det er vel lov?

Vi skal derfor spise middag hos mamma og pappa, kanskje rekke ett par timer med en film på TV-en og sove der til i morgen. Virkeligheten kaller allerede i morgen tidlig igjen, men det går bra. Den er tross alt ikke så aller verst, stort sett.

Jeg har til og med tenkt til å legge mobilen på kjøkkenbenken, sitte i armkroken til han med elendig musikksmak, diskutere med papsen, le med mamsen og erte lillesøs som lever sitt beste liv tre uker inn i videregående. Hun minte meg på at det er fem år siden jeg begynte på videregående tidligere idag og jeg gikk inn i en lettere krise. La oss ikke tenke på det. 

Jeg håper du får en fin kveld og at høstsola skinner litt på deg også💛 Snakkes i morgen!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Snakkes!

  1. Hva synst du om at du reklamerer for produkter som er «fake»? Sånn jeg har forstått det har dere influensere fått tilsendt en hårbørste i merket Revlon (med revlon merket tusjet over) og bruker denne for å reklamere for Coolbrush.
    Jeg stolte ganske blindt på deg og din anbefaling til tross for at nettsiden såg noe sketchy ut, og bestilte meg en sånn børste, men begynner sakte men sikkert å innse at det var penger rett ut av vinduet. Jeg håper jeg tar feil, men etter x antall kommentarer om negative opplevelser og flere shady ting rundt produktet begynner jeg virkelig å tvile, og blir faktisk overrasket om jeg i det heiletatt ser noe til denne børsten. Beklager, men jeg er veldig skuffet over at du har valgt å reklamere for ett slikt produkt.

    1. Hei! Jeg DIGGER børsten fra Coolbrush. Jeg bestilte den selv (betalte den selv) og annonserte for den etter det. Jeg har fått flere tilbakemeldinger på det du skriver og tar med meg det videre – Da det var noe som var totalt ukjent for meg. Jeg vet faktisk ikke noe mer enn deg her, men jeg skal ta en runde med annonsøren og ta med meg denne erfaringen videre 👊🏻 Takk!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *