Skeiv & muslim

Categories Podkast 🎧

Når dagens gjest slutter å snakke så vet jeg ikke om jeg skal le eller om jeg skal gråte. Det han snakker om er så viktig, det er så personlig og det blir holdt hemmelig av så vanvittig mange.

Perosh er 23 år gammel, han er skeiv og han er muslim. Han var 15-16 år gammel da han tilfeldigvis havnet inn på en annen kategori enn han hadde tenkt til, da han skulle se på porno. Lite visste han at han skulle like det, og at han skulle skamme seg noe vanvittig etterpå. Ei heller at det skulle bli en lang prosess, både ovenfor seg selv og sine nærmeste. At han kom til å måtte gå enormt mange runder med både seg selv og de han er aller mest glad i.

Jeg vil ikke si for mye, for Perosh forteller så åpent, sykt ærlig og så fint i dagens episode. Han deler fra hjertet sitt, setter ord på følelsene og forteller om det som fortsatt er forbudt der han kommer fra. Det jeg mener at det er viktig at vi snakker om. For det er klart det er plass til Perosh, det er klart det er plass til at man skal både få være den man vil og elske hvem man vil.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

2 kommentarer

2 thoughts on “Skeiv & muslim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *