Det har ikke gått helt etter planen

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg vet ikke om du har hørt podkastepisodene jeg lagde sammen med den gamle læreren min, Marit? Hun er den klokeste jeg kjenner, og hun sier ofte at livet sjeldent blir som man har planlagt eller tror, men at det blir ålreit for det. Og jeg har erfart at det stemmer, og det gjelder vel egentlig for de fleste av oss!

Jeg skal ærlig innrømme at det har vært og er utfordrende å kombinere livet i Stockholm med livet hjemme i og rundt hovedstaden i disse dager. Det er utfordrende å på mange måter både skulle og ville være to steder, gjerne på en gang, og spesielt når vi har en pandemi som kødder med oss. Og det har hittil latt seg gjøre og jeg har fulgt Covid-19 forskriften angående arbeid til det fulle, fått utallige tester opp i nesa og ikke truffet en eneste venn siden jeg flyttet. Jepp. Det er drit trist. 

Nå nærmer det seg overtakelse av leiligheten vår og det krever jo at jeg er hjemme, og ikke som i Stockholm hjemme, men i Asker. Det er mye som må fikses, og mye karantene som må sones om jeg skal drasse frem og tilbake over en lav sko. Det er verken innafor, forsvarlig eller spesielt lurt. C får jo ikke bidratt fra Sverige, og akkurat nå vet vi ikke en gang hvordan julen blir, selv om vi håper, håper, håper at han for det første får noen dager fri så vi rekker å dra hjem og at vi kan dra hjem.

Men, vi veit at det er sånn det er akkurat nå og vi vet hva vi har signet opp på. Det er utfordrende, det er tidvis litt tøft, det er lærerikt og det går jo bra, selv om det ikke er optimalt. Ja, og jeg trøster meg med at han kunne spilt over dammen, og akkurat nå så er jeg glad for at det ikke er tilfelle. Gjerne seinere. 

Det betyr at jeg kommer til å være mye i Norge den neste tiden, og selv om det ikke er det jeg, eller vi aller helst vil, så må det bare være sånn. Og, selv om jeg veit at det kommer til å bety en hel del savn og mye FaceTime (hehe), så skal vi ikke klage. Vi er jo tross alt jækla heldige – Og det blir alltid ekstra fint når vi ses igjen. ❤️

Og det fine er jo at han ikke får vært i leiligheten og vært uenig med meg i noe. Skulle han være uenig på FaceTime, så er det jo kjipt at vi ikke har så god dekning i leiligheten enda… Haha!

Søk etter Sykt Ærlig Med Martine der du finner podkast forresten, der kan du høre episoden med Marit – Som er den flotteste jeg har laget.

Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *