Iselin svarer på det vi ikke tør å spørre om…

Categories Podkast 🎧

Jeg tror ikke at man noen gang kan bli klok på kjærligheten, jeg. Det er liksom noe nytt hele tiden, det er så mye følelser, så mange tanker og så mye å forstå seg på. Også finnes det liksom ikke en type kjærlighet heller. Alle forhold og alle relasjoner er unike og til syvende og sist så er det ingen andre som vet hva som funker for meg, andre enn meg. Irriterende nok!

Det er så mange stadier av kjærlighet, så mange oppturer og så mange nedturer. Og ikke for at det skal bli for mye klisje her, men kjærligheten er jo tidvis både brutal og grusom, men hva er vi egentlig uten? Om vi ikke elsker høyt og lavt, om vi ikke har noe som gjør at det river i hjertet og noe som gjør at vi kommer oss gjennom det aller meste?

Egentlig så er det jo litt ironisk at det finnes noen som kan jobbe med kjærlighet. Som for eksempel parterapauter. Man skulle jo tro at om man var en parterapeut så hadde man et perfekt forhold, uten krangler eller misforståelser. Men, sånn er det vel neppe. Det samme med sexologer. Man skulle jo tro at de fikk orgasme hver eneste gang og at de alltid har fantastisk sex, men, til syvende sist så er vi vel alle bare mennesker, med menneskelige følelser og tanker.

Mennesker som elsker, forelsker oss, er utro, driter oss ut, misforstår og elsker enda litt til.

Jeg har en haug av spørsmål når det kommer til kjærlighet, relasjoner og sex, og det vet jeg at det er mange av dere som har også. Jeg har derfor invitert en av de klokeste, kuleste og rutinerte damene jeg vet om for å skravle med meg i dag, svare på spørsmål og forhåpentligvis gjøre både deg og meg hvert fall bittelitt klokere.

Iselin Guttormsen er snart ferdig utdannet sexolog, hun er selvlært ekspert på utroskap, hun er gift, hun er mamma, ja, og ganske så mye mer og jeg gleder meg til å snakke med henne om kjærlighet, om sex og om de tingene vi kanskje ikke tør å si høyt. Men som jeg tror de fleste av oss kanskje tenker…

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

1 kommentar

1 thought on “Iselin svarer på det vi ikke tør å spørre om…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *