Serietips på rekke og rad:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️, TIPS!

Noen serietips… 

🤍 Du veit en sånn serie der du blir sint langt inn i hjertet? Jepp. Selv om jeg synes enkelte ting var litt i overkant overdrevent, så er budskapet og poenget skremmende on point. Jeg har hørt at boka er enda bedre (sånn er det vel ofte), men denne er virkelig verdt en titt!

🤍 Meningen er nok at den skal være heftig, engasjerende og gripende, men det veit jeg ikke helt. Allikevel så er den mat for oss som digger nordisk krim. Vi har ikke sett den ferdig, og jada, den er jo såpass engasjerende at vi må få med oss hvordan dramaet ender – Og hvem som står bak, selv om jeg har mine mistanker, hehe.

🤍 Jeg er faktisk lei meg på ekte for at det ikke kommer flere sesonger. Uansett: SE den. Du vil ikke angre. Jeg elsket, rettelse elsker, Broen.

🤍 Vi så hele Kalifat på én kveld, og det var verdt det som bare det å være trøtt i øya dagen derpå. Fyfarao så viktig, engasjerende og jævlig. Ti poeng.

🤍 Min absolutte favoritt. Du finner den på Tv 2 Sumo!

🤍 Emily In Paris. Hva gir’u meg a! Kjipe anmeldere kan si hva du vil, men jeg er frelst og jeg håper ikke Covid-19 dreper sesong 2. Hurra for deilig, chill og bare… Ja, hurra for Emily In Paris!

Sleng gjerne inn noen deilige serietips om du har👇🏻

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Serietips på rekke og rad:

  1. Quicksand er virkelig verd å få med seg. Den er RÅ på så mange måter.. så alle episodene på en helg.
    Har også sett Kalifat.. den var helt vanvittig bra. Satt som limt til skjermen og ropte NEI NEI NEEEI uendelig mange ganger underveis.
    Bra blogg forresten. Den har inspirert denne “gamla” på 45 til å pelle seg til gyno for første gang på alt for lenge. Tok meg en tur til hudlege au siden jeg har villt mange føflekker… tenkte at med så mange et det da ikke mulig å sjekke de… men fullt mulig det.. og lurt var det for det var kreft i en.. frisk nå da, men lurt å sjekke.. ikke vondt heller. De ser bare på de med forstørrelsesglass…
    Ha en fantastisk kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *