Sannheten til Maria Moen

Categories Podkast 🎧

Det er ganske rart hvordan man kan sitte hjemme i sofakroken foran TV-en, og skape seg en formening, en tanke og et bilde av en person man ser på skjermen. Hvordan man kan le både med og av personen, hvordan man kan irritere seg eller kanskje til og med slenge med leppa om for eksempel hva personen gjør eller hvilke valg personen tar. Uten å egentlig ha peiling på hvem det er og hva historien til personen er. For nå man sitter foran TV-skjermen så ser man kanskje noen intense minutter fra et døgn, i en realityserie – Ikke bakgrunnene for diskusjonene, hvorfor reaksjonsmønsteret er som det er og hvorfor ting er som de er. Hvem de er. 

Jeg synes det er fryktelig interessant. Det er en av grunnene til at jeg ønsker å prate med alle salgs type mennesker i Sykt Ærlig Med Martine. For å bli kjent med forskjellig mennesker, profiler, historier og liv. Til tross for at det av og til er langt fra min egen virkelighet og mitt eget liv. Det er spennende og interessant å få bli kjent med forskjellige mennesker, og jeg lærer hvert fall enormt mye av det. 

Og etter en del år i den bransjen jeg er en del av, så har jeg også lært meg at ting ikke alltid er som de ser ut. At det stort sett alltid er en grunn til at ting er som de er. At Instagram, Paradise Hotel eller et kort intervju ikke nødvendigvis er virkeligheten. 

En som virkelig har fått kjenne på det er Maria Moen. Hun ble kjent gjennom Paradise Hotel, og var både elsket og hatet. Det samme da hun deltok på Camp Kulinaris. Jeg er nysgjerrig på hva som har gjort Maria til den hun er, og på hvem hun er – Når det bare er oss to i rommet. Og Maria forteller om noe ingen skal behøve å oppleve.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *