Sånn ser en typisk dag ut for meg:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Denne uken startet med et brak og jeg digger det. Jeg er glad, kroppen er støl som bare det og jeg prøver å pønske ut hva jeg skal spise til middag i dag. Forslag tas i mot med et stort takk! Dagen i dag har egentlig gått i ett frem til nå, så jeg tenkte egentlig jeg skulle dra dere gjennom den jeg. Da får dere jo kanskje et lite inntrykk av hvordan dagene mine ser ut, til tross for at ingen dager er like:

Sånn ser en typisk dag ut for meg: 

05.45 ringte alarmen i dag. Det å stå opp mens klokken fortsatt står på 05 er hardt, samme hvor mye eller lite søvn jeg har fått. Jeg må ærlig innrømme at jeg sov når klokken var 21.30 i går og jeg tror faktisk ikke det har skjedd siden jeg var 12 år gammel. Historisk og svært deilig. Forresten! Når jeg skal opp så tidlig spretter jeg alltid opp og finner ingen tid til å slumre, det er rett og slett for risikabelt.

06.00 hadde jeg trøtt og motvillig skrollet meg gjennom sosiale medier, samtidig som jeg satt på do (er jeg den eneste?) og jeg satt i gang med å vekke det livløse og grå fjeset mitt.

06.30 var jeg ferdig med prosjekt “bli-menneske-igjen” og jeg pakket baggen min for dagen samtidig som jeg lastet ned noen filer jeg var nødt til å se på i bilen.

06.45 satt jeg og mamma (som var så heldig å være med meg i dag) oss i bilen for å kjøre til Oslo fra Nesodden, eller rettere sagt TV 2. I bilen jobbet jeg, hørte på nyheter, ba mamma ikke prate til meg mer enn nødvendig, spiste yoghurt og var imponert over hvor mye jeg rakk takket være den fordømte morgentrafikken.

08.30 var jeg på plass hos TV 2 og jeg gikk rett i sminken.

09.00 var denne (👆🏼) dama på plass i studio sammen med Hanne fra Kripos og noen minutter senere var vi live på nyhetene. Kripos lanserte nemlig idag en kampanje rettet mot unge fra 13-16 år om hva som er innafor å dele av bilder og videoer 💪🏻 Du kan sjekke ut kampanjen herDet er en stor ære å få være en stemme og få være med å sette fokus på en så viktig sak! 

09.45 var jeg ferdig og vi satte kursen mot nesten stopp.

10.15 parkerte vi og jeg dro på en lansering/møte sammen med en stor aktør (som jeg tror man kaller det). Det var veldig lærerikt, stas og ikke minst kult å få bli invitert til. Det er alltid stas å bli invitert til spennende og aktuelle samarbeidspartnere som min egen merkevare!

11.45 var jeg ferdig og vi dro hjemover til meg.

13.00 braste jeg inn døren her hjemme, våt og full av snø etter noen ærender. Etter å ha hivd innpå med litt lunsj satt jeg med ned for å sjekke kommentarer, svare og sende noen mailer, poste et blogginnlegg og ta et par telefoner.

14.15 ropte kroppen på luft. Jeg spilte futsal i hele går og kroppen er helt ødelagt i dag, men de sier at fysisk aktivitet er bra uansett. Jeg fikk derfor etter å ha gått noen runder med meg selv kommet meg ut døren for å gå en tur mens jeg hadde et telefonmøte angående et samarbeid, for også høre på podkast. Hvorfor ikke ha et gående møte si?

Klokken har rukket å bli 15.50 og nå sitter jeg her nydusjet og mett i magen, strålende fornøyd med at jeg kom meg ut. Nå har jeg noen timer med jobb igjen foran skjermen, før jeg skal spise middag (hva nå enn det blir) og se Gone Girl. Jeg skrøt på meg at jeg skulle se den i helgen, men det rakk jeg sannelig ikke.

Jeg håper at du har en bra dag og at du ikke er totalt nedsnødd💗 Det er forresten bilen min. 

// Marty

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *