Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Jeg må bli flinkere til å ta bilder igjen. Jeg skylder på mørket, at fjeset er blekt og at det ikke har vært så motiverende å ta inspirerende bilder ute når jeg har stått med slafs opp til knærne. Nesten. Jeg skal bli flinkere, lover. Jeg er jo tross alt blogger. Skjerpings Marty.

✗ Hvis du er usikker på hva du skal spise til middag en dag denne uken, så anbefaler jeg tandoori chicken. Jeg spiste det + naan brød i dag og hellooooo…. DET ER SÅ GODT!

✗ Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er en av de ivrigste til å for eksempel gå på langrenn. Faktisk så står jeg helst over. Jeg kan syntes at en dag i bakken er dødsgøy, men jeg har til gode med å ta på meg skiene når jeg kommer hjem fra jobb. I dag har det vært et fantastisk vintervær, og til tross for at jeg er kjip og sjeldent snører på meg skiene, så må jeg si at det imponerer meg hvor mange som faktisk gjør det! Det er så mange sporty folk og jeg digger det 💪🏼

✗ Burde man si ifra hvis man har en venn som er helt på bærtur? Ja, antakeligvis. Eller? Hva om man er redd det bare gjør at personen støter deg vekk? Og kanskje det bare er en fase? Eller hva om det bare er jeg som syntes det? Jeg har ikke peiling.

✗ Hvorfor er det noen som seriøst tar seg tid til å kommentere ting som det på bilder under, i kommentarfelt under saker der det for eksempel skrives at to kjendiser har gått gjennom et brudd? Det skjer HVER gang, og jeg må le like mye hver gang. Jeg håper jeg aldri blir en som skriver ting som dette i et kommentarfelt. Haha. Se her så skjønner dere hva jeg mener (håper jeg)👇🏼

 

✗ Det er mulig jeg er helt på jordet nå og jeg tar gjerne i mot synspunkter som fører meg litt mer på riktig vei, men… Hva er egentlig vitsen med å ha en jury hvis dommerne allikevel kan styre over juryen og indirekte si at de ikke har rett (ref Eirik Jensen saken)… Hmm…

✗ Er det bare jeg som syntes at januar har vart i EVIGHTER?

✗ Det kan hende at jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen. I dag var jeg på treningssenteret og det er altså SÅ mange spreke og inspirerende eldre mennesker. Det gjør meg så glad og ikke minst inspirert! I dag var det en gammel mann som måtte leies rundt av PT-en sin for å komme seg rundt og allikevel så var han der. Jeg håper at jeg blir så sprek når jeg blir gammel!

✗ Jeg har blitt skikkelig keen på å kjøpe meg leilighet. Jeg brukte hele kvelden i går til å lete, se og sikle. Ah, jeg forelsker meg alltid i det uoppnåelige.

✗ Mamma er på besøk og jeg elsker når hun er det. Jeg håper at jeg blir en like bra mamma for mine barn, som mamma er for meg og søsknene mine. Sukk. 

Jeg håper at dere har en finfinfin tirsdag💓

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *