Svar på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Jeg elsker å våkne opp glad, og det gjorde jeg i dag – Til tross for at jeg var temmelig trøtt. Det er søndag, og i dag er det duket for to futsalkamper, finalen i håndball VM og besøk til mamma og pappa. Med andre ord: En aktiv, svett og hyggelig søndag. Akkurat sånn jeg liker det. Jeg skal sove hos mamma og pappa i natt. Mamma skal være med meg på to ting jeg skal i morgen formiddag og da ble det mest praktisk. For min del passer det utmerket, for det betyr både middag, kos, skravling, badekar og fotmassasje. Mamma og pappa fikk nemlig livets “fotmassasjemaskin” (som jeg kaller den) til jul… DIGG!

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det nå?

Jeg har det veldig fint! Veldig likt som forrige uke egentlig. Jeg trives, jeg er litt rastløs og jeg har det bra <3 I lige måte håper jeg!

Hvorfor kler du deg så voksent?

Hmm… Jeg har alltid vært interessert i klær og mote. For meg så signaliserer antrekket mitt hvem jeg er, og den ene dagen kan jeg kle meg i dress og den andre dagen kan jeg kle meg i skinnskjørt og hettegenser. Jeg kler meg etter hva jeg skal og hvordan jeg føler meg. Jeg har egentlig aldri tenkt over stilen min som voksen, men tja, kanskje den er det? Hehe.

Hvilken divisjon har du spilt fotball i og hvilken divisjon spiller du i nå?

Jeg spilte i 2.divisjon fra jeg var 15 år (tror jeg det var) og til jeg måtte gi meg på grunn av ankelen min når jeg var 18. Da jeg var 15 spilte jeg også juniorfotball. Forrige sesong spilte jeg i 3.divisjon <3

Satser du fortsatt på fotball?

Nei, overhode ikke! Den muligheten gikk fra meg, og jeg liker på en måte å tro at det var en mening med det. Nå spiller jeg utelukkende fordi det gir meg masse, fordi det er gøy, sosialt, bra for meg, frisk luft og fordi det er digg å koble av!

Hvis du kunne valgt hvilket som helst TV-program, hvilket hadde du valgt da?

Oi. Det er faktisk ganske vanskelig å svare på! Jeg er egentlig åpen for det meste og tar det meste som en utfordring. Jeg drømte om å være med i Skal Vi Danse da jeg var typ 11 år, rett og slett fordi de som danset var så fine og fordi jeg forelsket meg sånn i kjolene. Jeg har ikke gitt helt slipp på den tanken, men akkurat nå skremmer den meg mest. Men hey, en utfordring er bra! Sier de. Det hadde også vært en stor ære å en gang i livet få gjeste typ Skavlan eller Lindmo. Farmen hadde vært fett og Bloggerne hadde vært fett. Nei, vi får se!

Hvilke type prevensjon/p-piller anbefaler du for en jente på 16 år?

Jeg har svart på dette spørsmålet et par ganger før, og jeg blir nesten nødt til å svare det samme nå. Jeg vet hva som fungerer for meg, men jeg ønsker ikke å anbefale noe som helst – Rett og slett fordi jeg ikke vet hvem du er, hva som er rett for deg eller fordi jeg ikke har noe annet enn min egen personlig erfaring å snakke ut i fra. Ta kontakt med legen din, en helsesykepleier eller en gynekolog og finn heller ut av det sammen med en som kan det, enn med en blond blogger, hehehe. Lykke til <3

Hva syntes du om Dubai-debatten som var på torsdag?

Jeg syntes det var dødsfett at det var så mange unge der og at man fikk til å arrangere en slik debatt. Jeg skulle gjerne ønske at man hadde enda litt bedre tid til å diskutere/stille spørsmål og at man kunne gått enda litt dypere. Samtidig så var det kanskje vanskelig når feks Norwegian valgte å ikke stille. Ja til flere slike debatter!

Betalte du for å komme inn på Dubai-debatten?

Jepp og slik jeg forsto det gikk alle inntektene til Amnesty, og det er topp!

Har du noen gang tatt noen form for botox eller Restylane?

Nei, det har jeg ikke!

Kommer du til å eksponere barna dine på sosiale medier den dagen du kommer til å få barn? (Om du ønsker barn)

Jeg er veldig opptatt av at alle rundt meg selv skal få velge om de ønsker å være en del av mine kanaler. Jeg har flere venner som ikke har noe ønske om å være synlig, og det respekterer jeg til det fulle og hele! Jeg tenker litt det samme med eventuelle barn, rett og slett fordi de ikke er i stand til å ta det valget selv. På mange måter tror jeg at det er en beslutning jeg må ta den dagen jeg står i situasjonen, for det blir litt for fjernt å uttale meg om min personlige beslutning nå. For å konkludere… Akkurat nå tenker jeg at jeg ikke ønsker at eventuelle barn skal være spesielt synlig og akkurat nå har jeg en tanke om at eventuelle barn skal bli kjent med verden selv først, før verden blir kjent med de. Men, jeg må svare på den dagen det faktisk er et tema <3

Takker du ja til alle forespørsler du får?

Nei, det gjør jeg ikke!

Holder du fortsatt foredrag?

Ja, det gjør jeg! Jag skal holde neste foredrag i midten av februar. Det er skummelt, lærerikt og veldig givende!

Eier eller leier du leiligheten din?

Jeg leier, men jeg må ærlig innrømme at jeg tenker mye på å kjøpe om dagen.

Hva er ditt beste tips til å tørre å satse?

Hmm… Hver gang jeg er redd, usikker på om jeg tør eller når jeg har en dårlig dag prøver jeg å tenke at jeg skal kicke ass og ha tro på meg sjæl. Jeg kan, jeg vil og jeg skal. Gjør det! 

Har du lyst til å skrive flere bøker?

Ja, så absolutt <3

Er du fortsatt hos Side2?

JEPP!!😍

Hvilken BH-størrelse har du?

Godt spørsmål.

Nå skal jeg hive i meg litt frokost før jeg skal dra avgårde for å spille litt futsal. Om jeg kommer til å være støl som juling i morgen? JEPP – Men det er verdt det. Jeg håper at søndagen deres blir bra❤

STOR KLEM.

// Marty

 

1 kommentar

1 thought on “Svar på spørsmålene deres:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *