Hei på deg, fra et iskaldt Stockholm.❤️

Jeg skal faktisk innrømme at vi vurderte om vi måtte skifte til vinterdekk for årets vinter. Både fordi vinterdekkene befant seg i Bærum, bilen i Stockholm og fordi svenskene sa at snø og mange minusgrader ikke skjedde hvert år. Vel, fornuften tok oss heldigvis og vi fikk skiftet dekk samtidig som det var anbefalt å gjøre det hjemme. Takk og lov. Her er nemlig gatene snølagte, jeg har gått til innkjøp av brodder og det er frost på rutene. 

Med andre ord: Stockholm er fint nå. Spesielt Nackareservatet der jeg har lagt igjen titalls mil siden vi flyttet hit. Faktisk flere i uka. Nå er det kanskje ikke Nackareservatet og skogen folk forbinder Stockholm med, men det er kanskje det jeg har satt mest pris på her faktisk. Jeg trodde kanskje Stureplan, Spy Bar, de deilige restaurantene og shoppingmulighetene skulle gjøre mer inntrykk enn turstiene da jeg flyttet hit, men det er utrolig hva Covid-19 får en til å sette pris på si. 😂 Ja, og jeg skal ikke legge skjul på at vi får testet en del restauranter foran TV-en hjemme i sofaen i stedet for, takket være det ene etter det andre matbudet. 

Det er ikke til å legge skjul på at det er utfordrende akkurat nå. Ensomheten er til å ta og føle på, hjemlengselen river i brystet mitt og savnet etter familie og venner er så stort at jeg nesten ikke kan skrive om det uten å henge med geipen. Jeg skulle så gjerne hatt en dato å forholde meg til og å se frem til, og uvissheten kan gjøre meg gæren. Jeg prøver allikevel alt jeg kan for å ikke henge med hodet og å gjøre det beste ut av det. Vi har det jo fint til tross for at det er vanskelig, C gjør det BRA og alt er egentlig bra, bortsett fra jævlakorona.

Jeg prøver å minne meg på at livet er nå, og jeg både skal og må gjøre det beste ut av det, for jeg får ikke igjen de dagene der jeg bare henger med hodet. Ja, selv om det av og til er det som må til for å lette litt på trykket. Jeg lærer og vokser, noe så innmari også. Og en dag skal jeg se stolt tilbake på at både vi og jeg sto støtt i de utfordringene som var, og fortelle kidsa mine om da  korona snudde livene våre opp og ned på hodet. Verden faktisk. Haha, nå har jeg kalt viruset for, ja, ble det fire forskjellige ting mon tro? Haha! 

Det hjelper ikke akkurat på hjemlengselen at den nye leiligheten vår hjemme i Asker sakte men sikkert begynner å likne på et hjem, mens vi får oppdateringer på FaceTime, hehe. Når det er sagt så er vi så takknemlige for familien vår som hjelper oss med alt vi behøver hjelp med i vårt nye hjem. Det er en stor trøst at vi har verdens fineste heiagjeng som hjelper oss, når vi egentlig holder på å flytte inn i et annet land enn vi befinner oss i. Skyvedørsgarderobene ble montert idag, og det ble SÅ bra. Jeg trodde ikke at det kunne bli så bra som det ble en gang. Vi kan skravle om leiligheten i et eget innlegg, for jeg klør i fingrene etter å vise dere, selv om dere enn så lenge må nøye dere med å se det gjennom FaceTime dere også. 😅

Nå skal jeg gjøre unna litt til jobb mens han jeg bor med gauler til TV-skjermen og kompisene han spiller med, før det står fiskepinner, kokte poteter og grønnsaker på planen om et par timer. Han prøvde nettopp å klage på at den ene genseren var full av lo, som forøvrig kom fra seg sjæl, og da ga jeg klar og tydelig beskjed om at han gjerne må vaske sine egne klær. Da var det plutselig ikke så ille lenger, hehe. Problem løst! 

Vi snakkes seinere. Jeg håper du har gjort noe bra for deg selv i dag! 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Sånn er det…

  1. Takk for tur tips i Stockholm! Vi skal snart flytte til og en ting jeg har vært litt bekymret for er tur mulighetene 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *