GOOOD FREDAG DEN 13.💛

I skrivende stund sitter jeg i sofaen, jeg forsøker å kvinne meg opp til å dra på meg finstasen og prøver å glemme den deilige sjokoladeskålen som jeg har gjemt unna siden forrige helg. Eller mandag. Det kan nemlig hende at jeg tok en bit eller fire da.

I dag har jeg bestemt meg for at jeg ikke gidder å være forkjøla lenger og fått beveg skrotten litt på treningssenteret. Etter en rolig halvtime på mølla bestemte jeg meg også for at jeg aldri skal begynne å røyke, for ikke søren at jeg gidder å være kronisk tungpusta.

Etter litt trim turet jeg hjemover, slang meg i dusjen, snakket med en advokat (forteller mer senere) og tok et raid gjennom mailinnboksen min, før jeg dro til Nydalen for et spennende møte. Spennende med store bokstaver. Sier det selv om jeg gjør det ofte: Jeg elsker jobben min.

I kveld står det lagfest med de kule damene på fotballaget på planen og jeg skal dra, jeg sitter bare litt godt plantet i sofaen i akkurat nå. Heldigvis er C mer bestemt på at jeg skal dra enn det jeg er, og jeg skjønner grunnen:

Sjokoladeskåla🍫

I morgen er det duket for seriestart for mannen som bråker i bakgrunnen med irriterende spill på mobilen og 30-årslag. Tema er pink og det eneste pink jeg eier er en gammel CD med P!nk, et par utslitte joggesko og en treningsgenser. Allikevel har jeg bestemt meg for å gjøre det ordentlig, så det blir spennende å se hva jeg klarer å rote frem til i morgen.

Nå skal jeg pudre nesa og komme meg avgårde.

Jeg håper du har verdens beste dag, eller at den hvert fall er skikkelig ålreit💖 Om ikke: NY DAG I MÅÅÅRRA.

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Freeeeedag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *