John Arne Riise om det vi ikke vet

Categories Podkast 🎧

DEL 1.

Årets sommer bli annerledes for mange av oss, men selv om mange har måtte avlyse ting de har gledet seg til, ikke kan reise dit de hadde tenkt og har planer som har gått i vasken – Så er det en ting som er sikkert, og det er at det blir sommer, samme hva. For selv om planene kanskje er endret og selv om ting er litt annerledes, så blir det sommerferie, isen kommer til å smake like godt og bølgene slutter ikke å slå!

Heldigvis.

I sommer er det duket for sommerprat. Det ligger kanskje litt i ordet hva vi skal prate om, for det blir litt prat om sommer, tradisjoner og hva vi gleder oss til, men mest av alt skal vi få bli kjent med enda flere spennende mennesker, med unike og ulike historier.

For har du noen gang fått spørsmål om hvem du er? Det er kanskje det verste spørsmålet jeg kan få. Nemlig hvem jeg er. Da begynner jeg alltid å le, samtidig som jeg forsøker å vri meg unna.

Hva hadde du svart?

Antakeligvis ville du vist til noe bra du har gjort. Som jobben din, en kul reise du har vært på, hvor du bor eller kanskje hvor vellykket du er.

Det gjør jeg. Jeg forteller hvert fall ikke at jeg egentlig ikke tør å være alene hjemme fordi jeg ble overfalt da jeg gikk i søpla en gang, at jeg ikke har tall på hvor mange ganger jeg har faket en orgasme og at jeg lett kunne spist to sjokoladeplater på en dag. Selv om det kanskje sier veldig mye mer om hvem jeg er, enn hvilken bil jeg kjører.

Men, til tross for at det kanskje er et litt vanskelig spørsmål å svare på for mange av oss, så skal jeg finne ut av det i disse episodene.

Det er liten tvil om at dagens gjest har mye å vise til, og for mange definerer nok det hvem han er. Kanskje til og med for han selv. Han har spilt 110 landskamper for Norge (tror jeg sier 104 i podkasten, FLAUT), noe som faktisk er rekord, han har vunnet Champions Leauge og er om ikke den mest profilerte, hvert fall svært høyt oppe på lista over våre fotballhelter.

Han har kuppet utallige overskrifter, skapt mye debatt, blitt kalt det ene og det andre og han har stått i stormen – Mange ganger. John Arne Riise er ganske dreven på intervjuer, og faktisk skrives det vel så ofte om han i utlandet, som her hjemme i Norge. Det skrives blant annet om bruddrykter, privatøkonomi og om ting de fleste av oss kanskje vil ha for oss selv.

Selv om John Arne Riise var en av mine forbilder da jeg var yngre, og selv om jeg gjerne kunne sittet her og pratet fotball med han – Sikkert i timesvis, så er det noe jeg heller gjerne vil prate med han om. For hvem er egentlig John Arne Riise? Bak titler, landskamper, venstre slegga og alle overskriftene?

Jeg syntes det er på tide å bli litt kjent med han.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Legg gjerne igjen en vurdering i iTunes om du liker den!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *