Prøv dette!

Categories TIPS!

Det er lørdag og det er heeelt nydelig. Den siste uken har vært hektisk som søren, jeg har vært strålende fornøyd med at solen har meldt sin ankomst og jeg er kaputt, men glad. I forrige uke lagde jeg en ny kategori på bloggen som jeg kalte «tips!» (veldig kreativ, eller hva?!) og jeg har selvfølgelig notert meg noen tips til både ting og tang som jeg vil dele med dere denne uken også!

✗ Tro det eller ei, men jeg kan nærmest spå været med hendene mine. Med en gang det er værskifte, enten til varmt eller kaldt, så merker jeg det på hendene mine. De blusser opp, blir røde, vonde, tørre og lite kompis. Sånn har det vært i flere år, helt siden jeg dro på meg frostskader på fotballbanen. Eller når jeg en hel vinter trente ute i – 15 grader. Jeg har prøvd diverse for å gjøre noe med det og jeg finner stadig vekk nye tips og triks. De siste ukene har hendene mine vært ekstremt tørre, og jeg har jaggu funnet denne oljen som funker bedre for meg enn noe annet. Jeg har kjøpt den på apoteket og den er genial på alle tørre steder på kroppen. Bokstavelig talt. 

✗ I går fikk jeg tips om en app som jeg aldri hadde hørt om før. Den heter «Good On You» og der kan man blant annet søke opp klesmerker og se hvor flinke de er når det kommer til miljø, med sine ansatte og likende. Den var skikkelig fin og er en fin veileder om man ønsker å vite mer om klesmerkene man legger igjen pengene sine hos. Det finner også rabattkoder hos de butikkene som er best på å være etiske, og det er kult!

✗ Fargene på mobilen vår er laget sånn at vi skal bli avhengig og vi skal liksom bli litt stressa når vi har fått en varsel. Det er ganske slitsomt til tider og på dager der jeg ikke skal jobbe så mye eller behøver å være litt av, så pleier jeg å stille inn mobilen min på sorthvit. Det er skikkelig digg for både kropp og sinn.

✗ Jeg har forresten testet «hårvitaminer» i en stund nå og jeg tror sannelig at det har gjort underverker på sveisen. Jeg vil ikke si merke eller noe sånt enda, for jeg må teste det liiiiitt til, men fortsetter det å fungere like bra så skal jeg selvfølgelig tipse dere 🌸

Jeg håper at dere får en bra lørdag! Klem fra meg.

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Prøv dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *