Poenget er:

Categories TIPS!

Er det bare jeg som av og til får det for meg at jeg skal vaske, rydde, ordne og fikse alt som vaskes, ryddes, ordnes og fikses kan hjemme? Jeg tror aldri jeg har sett en mer oppgitt mann en han jeg bor med da jeg for noen dager siden reiste meg opp fra sofaen og begynte å rydde i kjøkkenskapene våre midt under daten vår.

Han påsto et øyeblikk at jeg både burde få sparken som kjæreste og at jeg var gæren, til tross for at jeg hittil har telt tre ganger hvor han har sagt at det er  så  mye enklere å finne frem i kriker og kroker nå. Jeg veit jo det, liksom.

Nå er hvert fall det meste på stell her hjemme og jeg tok meg selv i at det helt sikkert er dødskjedelig å lese om organiserte kjøkkenskaper og er ryddig hjem. Ikke det at det varer så lenge, for i skrivende stund så er dette status:

MEN! Jeg vet ikke om dere husker at jeg sa at jeg skulle ta grep i sminkepungen min før sommeren? Jeg er som et byggeprosjekt når det kommer til sånne ting, så noe forsinkelse må man regne med. Jeg snakket med vår alles Dajana (dronningen av makeup) for en stund siden og hun lurte på hvor lenge jeg hadde hatt beautyblenderen min. La oss si det sånn. Jeg strøyk. 

Nå er det hvert fall gjort, og hva som fikk meg til å ta grep? Jo, at jeg i forrige uke klikket hjem “Luxie Complete Face set” i ROSE GOLD. Om man kan bli tilfredstilt av et sett bestående av alle børstene man behøver i rose gold? Ja, det kan man faktisk.

Så nå har jeg takket farvel til det som var av sminkekoster, sendt den gamle mascaraen i søpla og jeg gleder meg allerede til jeg skal sminke meg igjen i morgen💁🏼‍♀️ Børstene er 100 % veganske, og det er prima å kunne sminke seg meg litt bedre samvittighet.

Poenget er: Bestill det hersens settet med livets børster om du har mulighet, legg det i handlekurven til du har det eller skriv det på ønskelista. Du finner det HER hos Lyko! De er faktisk på 20 % nå, så det var jo flaks for oss💄

Nok sminkekoster og rydding for denne gang.

Vi snakkes💗

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *