Planlegging og litt surr!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå skal det bli godt med helg nå, selv om jeg egentlig kunne ønske at vi kunne hoppe frem til juleferie, om en ukes tid. Eller, ferie og ferie. Litt ferie blir det hvert fall, selv om jeg har den jobben jeg har!

Jeg tror man blir spikspennagæren om man aldri logger av, ser på en film uten å legge det ut på story eller poster bilde av antrekket sitt. Ikke det at jeg kanskje er den mest ivrige der, men du skjønner. Middag uten Instagram, familien min og pysjen, å bare være.

Men, det en en liten uke igjen før den tid, og selv om den er roligere enn mange andre uker, så skal det jobbes, poddes og planlegges før alle andre også går i hi for jula.

I dag har jeg hengt hos Moderne Media, spilt inn en episode med en fyr som er dødsfet, planlagt og surra litt. Det må jo være lov, og jeg er faktisk overbevist om at jeg jobber bedre hjemmefra enn om jeg sitter på kontor.

Jeg rakk akkurat landskampen til C som begynte 16.15, og siden da har jeg spist nudler, spist fem biter av sjokoladekalenderen min, barbert leggene, pakket inn fire julegaver og nå skal jeg hente lillesøster på håndballtrening.

Vi skal ture hjem til mamma og pappa, spise digg mat og antakeligvis sette på en skikkelig klissete, klisjefylt og sukkersøt julefilm, og hun kommer til å si at “jeg kommer til å dø singel” og jeg kommer til å minne hun om at hun faktisk bare er 16 år. Jeg hadde møtt C om én måned om jeg var henne, om det ga mening og det er helt sjuk å tenke på, haha!!

Jeg håper du har hatt en finfinfin fredag og at du skal gjøre noe du syntes er kult i helgen❤️ GOOOD HELG og takk for at du titter innom!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *