Jeg er alkoholiker

Categories Podkast 🎧

Hei, jeg heter Julie og jeg er alkoholiker. Det var aldri rart for meg å si det høyt, fordi jeg visste det. Jeg har visst det siden jeg var 21.  Jeg ville bare ikke gjøre noe med det, for livet kunne umulig leves eller være innholdsrikt uten en fest, mange fester faktisk, drøssevis av dem og jeg kunne vel alltids gjøre noe med det senere.

Jeg husker da Julie ringte til mamma. Hun bodde nedi gata, i huset med den gigantiske hagen og hun hadde barn på samme barneskole som lillesøsteren min. Julie lurte på om mamma kunne være barnevakt, for hun skulle noe.

Julie skulle ofte noe. Ofte feste. Alltid drikke.

I dag er Julie gjest og hun skal fortelle sin historie og vi skal snakke om alkohol i jula. For Julie har vært en av de som er dritings i jula, år etter år. Selv om hun er tobarnsmamma. Hundeeier også.

I år markerte Julie 6 år. 6 år uten hennes aller bestevenn, alkoholen.

Dagens episode er sterk, den gjør et enormt inntrykk på meg og Julie setter meg inn i en situasjon som skremmer meg. En situasjon altfor mange barn snart skal få oppleve. I år også.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *