Trenger du en julegave?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det nærmer seg jul, og mange av oss stresser rundt for å rekke alt vi skal, få til alt vi har lyst til og for å fikse alt som må fikses. Vi er mange som gleder oss, men det er også mange som går rundt med en vond klump i magen og som gruer seg.

Jeg vet at det er mange som sliter med å få endene til og møtes, at det er mange som ikke vet hvordan jula skal gå rundt og at det er mange som konstant har dårlig samvittighet ovenfor barna sine.

Jeg har derfor lyst til å gi bort noen julegaver. Jeg har nemlig noen fine, praktiske, nyttige og kule ting liggende, som aldri er brukt, og jeg har bestemt meg for at jeg ønsker å gi disse tingene til noen som behøver de mer enn meg, og som egentlig ikke har mulighet til å gi en julegave til en man er glad i, i år (heller).

Det eneste vi må bli enige om er at dere kommer og henter pakkene selv. De er ikke pakket inn, sånn at dere kan se hva dere får gleden av å gi.

Jeg har dessverre ikke nok til alle som behøver det, men jeg håper hvert fall at det kan lette bittelitt på den dårlige samvittigheten jeg vet at mange går rundt og føler på.

Og kanskje vi skal minne oss på hva julen egentlig handler om, alle sammen. For den handler ikke om dyre gaver, om å gi mest og oppfylle flest krav, og jeg oppfordrer alle som enten har noe stående i garasjen som man ikke bruker lenger, ubrukt stæsj eller en varm jakke noen andre kan få gleden av til å gjøre det samme.

Det er jo tross alt ikke så mye som skal til for å gjøre en liten forskjell.

Send meg en mail på [email protected] om du ønsker å hente en presang til en jente/dame mellom 13-35 år. Kan hentes i Asker, Nesodden eller Skien.

(Mail er det eneste som blir besvart, og jeg ber pent om kun seriøse henvendelser. Jeg skriver her når alt jeg har å gi, er gitt bort. Jeg har heller ikke mulighet til å ta i mot ønsker. Skriv gjerne litt om personen du ønsker å gi en gave til). 

Stor juleklem fra meg ❤️✨

2 kommentarer

2 thoughts on “Trenger du en julegave?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *