OVERRASKELSEEEEEE 💛

Jeg håper at dere har det skikkelig fint, og at denne ganske så grå onsdagen har bydd på litt latter og glede!

Vi har akkurat kommet hjem til familien til C i Skien. Lillebroren hans fyller 16 år på fredag og det står familiebursdag på planen idag.

Vi, eller, C har jo sjeldent mulighet til å reise hjem midt i uken, men med litt triksing og miksing så fikk vi det til, uten at lillebroren hans visste noe som helst! Eller, noe sier meg at han hadde en mistanke i går, men med litt intens jobbing så tror jeg han kjøpte forklaringen om at vi ikke kunne komme fordi C måtte trene. Det er jo stort sett fakta 9,5/10 ganger, haha!

Jeg elsker jo overraskelser (ofte mer enn de som blir overrasket), så jeg er som vanlig i fyr og flamme og Ulrik en ganske fornøyd han også. Jiiippiiiii!

Vi skal være her til i morgen, før vi må ture hjemover igjen. I kveld skal jeg derfor logge av, henge med gjengen her og skravle. Ja, og spise litt kake. Jeg elsker bursdager. Så lenge det ikke er min egen😂

Klem fra meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “OVERRASKELSE!

  1. Så hyggelig🌟
    Kan hende du har svart på dette før, men hvorfor er du ikke glad i din egen bursdag? Tenk at i denna verden så burde vi ferie hver dag vi lever egt🤷🏼‍♀️ (Ikke noe «kritikk» altså❤️)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *