Jeg skulle akkurat til å begynne dette innlegget med “hei og hå”, og jeg fant dermed ut at jeg kanskje har hørt på litt mye julemusikk i ettermiddag, om det i det hele tatt er mulig. Jeg har hørt på julemusikk uten å tenke på at jeg har hørt på julemusikk og jeg har helt glemt å nynne til den, sånn jeg føler at man egentlig skal med julemusikk.

Jeg må innrømme at julestemningen ligger gravd dypt ned ett eller annet sted. Personlig hadde jeg satt pris på om den snart kunne dukke opp, men det virker som at den ikke er så keen. Det hjelper jo kanskje ikke på at jeg har laget wok til middag, at det står på flombelysning her hjemme og at jeg ligger henslengt på sofaen og avslutter arbeidsdagen. Det eneste som kan minne meg om jul akkurat nå er nemlig “O Helga Natt” som spilles, og det krasjer relativt mye med sinnstemningen min. Ja, jeg prøver å tvinge meg selv i julestemning. 

Derfor har jeg arrangert julesamling for familien i morgen. OOOPS! Det fikk meg til å komme på at jeg ikke har fått bekreftet bordet jeg har bestilt til i morgen. Det må jeg sjekke opp i. Uansett, julesamling! Jeg har gjort det obligatorisk for mamma, pappa og søskene mine at vi skal besøke julemarkedet i Oslo i morgen, dra frem litt julestemning og spise julemat. Ja, på restaurant da vel og merke. Kokken-Marty varter nemlig ikke opp med noe som kan kalles julemat, så det er jaggu godt det finnes restauranter som gjør den slags. Jeg fant ut at jeg som driver for meg selv fortjener et julebord, til familien sin store begeistring.

(Meg i møter)

I dag var jeg oppe så tidlig at det gjorde vondt i kroppen. Ikke sånn vanlig vondt i kroppen når man våkner før man vil, men sånn vondt at jeg egentlig ikke skjønner hvordan jeg kom meg opp. Antakeligvis er grunnen til det at jeg skulle fikse en ting som jeg vet hadde kosta meg temmelig dyrt hvis jeg ikke hadde stilt opp på. 3000,- eller det å ikke stå opp… Det var så vidt skal jeg si deg. Våken-Marty hadde antakeligvis aldri tilgitt trøtte-Marty hvis hun hadde valgt å bli i senga. Heh.

Utover det har jeg svart på mail, laget innhold, jobba med noe spennende som skjer i 2019, pratet i telefon og gjort unna sånne kjedelige jobbting. Men, det må til. Nå er planen å spise middagen som for lengst har rukket å bli kald, komme meg på trening og ja – Ringe og sjekke om jeg faktisk har fått ordnet bord til i morgen.

Vi snakkes!

// Marty

9 kommentarer

9 thoughts on “Oooops!

  1. Prøver å tvinge på meg selv julestemning, jeg og. Så du er ikke alene om det… Den dukker vel kanskje opp etterhvert! Lykke til til deg fra meg! 😉

  2. Det er enda 18 dager igjen til jul:) Men litt som du skriver i boka di, det er liksom forventet at en skal føle noe tidlig, så da kan en føle seg rar hvis de følelsene ikke kommer. Men må de det?
    Jeg har nettopp hørt boka ferdig på lydbok. Veldig viktige ting du tar opp, og du gjør det på en personlig og godt skrevet måte. Stå på!

  3. Hei, jeg leste nettopp innlegget du skrev om voldtekt, og er hundre prosent enig med deg. Det fikk meg også til å ville anbefale deg en bok jeg har lest som er en dokumentar om voldtekt; “En sånn jente” av Monica Flatabø. Jeg leste den som 24-åring og tenkte umiddelbart at alle gutter og jenter burde lese den i mye yngre alder. Mitt inntrykk er at en bok om voldtekt kun appellerer til jenter, spesielt med den tittelen denne har, men jeg tror mange gutter kunne fått en real øyeåpner om konsekvenser, ungdomskultur og ikke minst om hva en voldtekt egentlig er av denne boka. Du som når ut til så mange unge og har så fornuftige tanker rundt temaet voldtekt vil kanskje være interessert i å spre budskapet om denne viktige boka. Jeg legger ved en link til boka her 🙂

    https://www.ark.no/boker/Monica-Flatabo-En-sann-jente-9788241913655?as_templateId=4152191&gclid=Cj0KCQiArqPgBRCRARIsAPwlHoUshx-UY5v8gvRVc2hO__fgAi8kJCXAlz1qQCMJOsNT4vEOXQ5jTA4aAsrvEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *