Om Isabelle Eriksen

Categories Podkast 🎧

Første gang jeg så Isabelle Eriksen var på TV-skjermen da hun var med på Paradise Hotel. Hun var blond, brun, fresh og brukte mye sminke og jeg skal ærlig innrømme at jeg flira litt der jeg satt i sofakroken og lurte på hvem i alle dager denne dama var.

Isabelle er en av de som har lært meg at man ikke skal dømme en person før man faktisk kjenner personen, for før jeg visste ordet av det hadde ikke jeg noe annet valg enn å bli kjent med Isabelle og til tross for at hun på mange måter var min rake motsetning, likte vi hverandre skikkelig godt.

Tema i podkasten er fortsatt kropp og jeg ønsket å prate med en som har lagt seg under kniven og som jeg har oppfattet at er ekstremt opptatt av eget utseende.

Isabelle Eriksen er episoden sin gjest og hun svarer på hvorfor hun valgte å legge seg under kniven, hvorfor hun har valgt å retusjere flere av bildene hun har lagt ut på sosiale medier og på om hun er et godt forbilde.

Denne episoden er skikkelig fin, ærlig og ekte, og jeg setter stor pris på at Isabelle ville bli med og dele ting hun aldri før har delt.

Du finner den ved å søke på «Sykt Ærlig med Martine» der man podkast (Spotify, iTunes og podkast-appen).

Jeg håper du får en fin dag og at episoden faller i smak 🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *