… Som dere kanskje ser så har bloggen fått seg en aldri så litta oppdatering. Kult!

Eller, er det? Jeg klarer ikke helt å bestemme meg, samtidig som jeg forteller meg selv at forandring fryder. Jeg digger at det visuelle er freshere, samtidig som jeg ikke håper at selve innholdet mitt forsvinner. Hmm, la meg høre hva du syntes! Jeg har aldri før vært så himla opptatt av kategoriene på bloggen, men nå er jo de omtrent like viktige om overskriften, haha. Kanskje det kreves en liten oppdatering? Jeg får se.

Jeg kan hvert fall ikke garantere at jeg ikke angrer meg og at jeg endrer tilbake igjen, men jeg er sannelig ikke sikker.

I dag har det stått trening, jobb og et viktig møte på planen. Bloggete som jeg er så kan jeg jo ikke si noe mer om den saken, men jeg håper det blir noe av – Og om jeg får det til er jeg hvert fall sikker på at dere hadde digget det. Problemet er bare at det avhenger av litt fler enn bare meg. Haha, nok hinting.

I kveld spiller C kamp i Champions Hockey Leauge, og jeg og resten av heiagjengen hans skal på kamp. Jeg har jo ikke fått sett de siste kampene siden jeg har hatt kamp selv, så i dag gleder jeg meg litt ekstra. Jeg krysser fingrene for at det går så bra som mulig, spesielt ettersom motstanden er temmelig god 🤞🏼

Etter en hektisk og innholdsrik dag på jobbfronten skal det bli digg å logge av litt og bare henge med gjengen min. Ja, og heie litt!

Jeg håper tirsdagen deres har vært primaballerina, at du har hatt en haug av energi og at noen har fått deg til å le idag💗 Om ikke så kan jeg meddele at jeg prompa mens jeg tok sit-ups PÅ treningssenteret idag. Hurra og takk for meg.

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *