Krangling med kjæresten

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei mandag og hei gjengen!

Jeg håper at dere har det helt utmerket💗 Det datt nettopp en kompis av C inn i leiligheten her, og jeg ga C sparken som samboer.

Han har nemlig i fire dager lovet at han skulle støvsuge leiligheten og rydde opp alt rotet sitt, men luringen prøver å snike seg unna med å invitere en kompis rett inn i kaoset, når han egentlig skulle rydde. Hei og velkommen til klær på gulvet, klesstativ i stua og potetsalat på kjøkkenbenken (ikke spør). Jeg gir opp. Faktisk så konstaterte jeg med at han inviterte han over kun for at jeg ikke skulle kjefte, akkurat som da man var 12 år og mamma var sur… Og jeg er sur, helt på ekte.

Vi har forresten nettopp hatt et avhør av alle potensielle Sumo-tyver i familien over FaceTime her. Vi har nemlig krangla med TV2 Sumo de siste ukene og blitt kastet ut i hytt og gevær, så vi tok saken i egne hender og ringte alle potensielle brukere.

Pappa var på jobb, lillesøs gjorde lekser i håndballhallen, mamma satt på kontoret og broren min og kjæresten var i boden, så, vi har med andre ord ikke funnet den skyldige – Men jeg har byttet passord, og jeg er spent på å se hvem som hvert øyeblikk spør etter passordet 😂

I dag har jeg jobbet, trimma og nå skal jeg lage kjøttkaker i brun saus, med kokte poteter og grønnsaker. Det er jo genialt å spørre etter middagstips på Instagram, for da strømmer det jo inn med den ene gode ideen etter den andre.

I skrivende stund står C i ytterdøra og jatter med en selger som skal selge oss noe vi allerede har og jeg tror kanskje jeg skal la han stå der litt og manne seg opp til å si nei, uten å bryte inn. Støvsugd blir det jo ikke uansett, haha!

Hilsen kjeftekjerringa, som er lei av å subbe rundt i svett treningstøy og smuler. Ja, og enda mer lei av å rydde det opp 🤗

4 kommentarer

4 thoughts on “Krangling med kjæresten

  1. Kan kjenne meg så igjen i dette! Meg og min kjæreste bor ikke sammen men jeg kjenner så igjen følelsen og det med at de ikke holder det de lover! Er som å være sammen med en 6åring som ikke hører etter!
    Digger deg! Du er helt rå dame! Stå på, innleggene dine er helt fantastiske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *