Noe er litt viktigere

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Annonselenke

Denne dagen fløy avgårde. Heldigvis har jeg fått krysset av nesten alt på to do-lista, selv om jeg må innrømme at jeg gjerne skulle ha krysset av ALT!

I dag startet dagen tidlig hjemme hos mamma og pappa, jeg kjørte lillesøster til skolen, satt en halvtime utenfor treningssenteret og kvinnet meg til å gjennomføre. Jeg sutret litt på Instagram og denne meldingen i innboksen fikk meg til å gjøre det:

Lån ordene om du trenger et tupp bak selv❤️ Det er jaggu fint dere kan heie litt på meg tilbake de dagene jeg trenger det si!

Og… Jeg gjorde det! Jeg var ikke spesielt rå idag, men jeg var der hvert fall, bevegde meg og kunne gi meg selv en high five på vei hjem derfra. Når jeg kom hjem møtte dagens to do-liste meg og jeg sitter egentlig fortsatt med den foran meg. Et av punktene jeg mangler er å fylle spylervæske på bilen til C. Det er ikke akkurat et veldig viktig punkt, men det er ikke gjort fordi jeg ikke prøvde… Jeg skjønte bare ikke hvordan jeg skulle åpne panseret hans, haha!

Jeg konkluderte meg at han bare kunne drite i spylervæske og at det var en drittbil da jeg holdt på. Jeg trekker det tilbake nå og tenker at jeg stryker det fra lista – Han får fikse det sjæl, haha!

Jeg reiser til Østerrike i grytidlig morgen, eller i natt som jeg egentlig vil kalle det, og det hadde vært så innmari fint og ha gjort unna så mye som mulig før litt tidlig helg!

Jeg kjemper på, og motiverer meg med pitapizza til middag. Grove pitabrød, tomatpurre, ønsket fyll = DIGG! Enkelt og perfekt når jeg både er fysen på noe digg, er alene hjemme og vil ha noe kjapt og enkelt.

Og hallo! Gratulerer med samedagen❤️💚💛💙 Naboen min flagger utenfor her, og det ser ut som de har det ganske mye kulere enn det jeg har det her inne, haha!

Nå skal jeg ta en time out fra macen og pakke kofferten. Det er jo tross alt noen punkter på to do-lista som er litt viktigere enn andre, hehe!

Forresten: Husker du den sjukt fine skjortejakka jeg delte her inne for et par uker siden? Jeg fikk bilde fra en følger som hadde den på seg i dag og jeg siiiiikler. Du finner den HER om du vil sjekke den ut.

Klem til deg som måtte trenge det! 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *