Bruddet ingen så komme…

Categories Podkast 🎧

Sorgen over å miste en familie og en ektefelle i en skilsmisse er noe de færreste snakker om, selv om det rammer veldig mange mennesker.

Det er tre år siden Sanna Sarromaa kom ut av dusjen, tok håndkleet rundt kroppen, ristet vann ut av ørene, og ble møtt av mannen hennes og barna hennes sin far som sa:

«Sanna, jeg går fra deg!»

Hun kunne ha skjerpet seg, slik hun mener mange norske kvinner ville ha gjort. Reagert med fatning og forståelse. Men det er ikke helt Sannas måte å gjøre det på.

Sanna ble selv ufrivillig skilt og kastet inn i alt det en skilsmisse innebærer. Den brutale virkeligheten slo inn ikke bare økonomisk, det emosjonelle var nok det som tok lengst tid å reparere. Skilsmissetallene er både stabile og høye i Norge. Det er rundt 20 000 mennesker som går gjennom enten separasjon eller skilsmisse hvert år.

Hvordan overlever man? Hvordan kommer man seg videre? Kommer man seg i det hele tatt videre? Hvordan får man til gode løsninger for samvær? Hvilke rettigheter har man? Hva med det økonomiske? Når er det på tide å gå videre? Hvordan i alle dager er det første ligget med en ny partner?

Jeg har ikke peiling. Men det har Sanna, og idag skal hun dele helt åpent og ufiltrert med oss. Forhåpentligvis gjør hun det kanskje litt lettere for deg som står midt oppi det, som har alle disse spørsmålene eller som er glad i en som står overfor en av de største krisene man kan gå gjennom. Nemlig skilsmissen.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *