Jeg svarer på det dere lurer på!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Ehm… En søndag der det ikke står noe oppført i kalenderen. Det kan neppe være riktig! Jeg kan hvert fall ikke huske sist, haha.

Til tross for at jeg ikke har peiling på hva man egentlig gjør på en frisøndag lenger, så tar jeg i mot denne ledige og åpne søndagen med åpne armer. Hei til lave skuldre og kanskje litt sommerfølelse, woho! Det skal sies at både faren og den yngste broren til C er hos oss, så stille og rolig blir det neppe, men det går helt fint, for da kjeder jeg meg etter et kvarter uansett.

Men, før jeg kommer på hva man gjør på en frisøndag så er det klart for ukens spørsmål og svar!

Hvordan har du det?

Jeg har det skikkelig bra. Jeg er sliten, men jeg har det så bra. Jeg er glad, jeg trives og jeg er så fornøyd med hvordan livet mitt er akkurat nå. Jeg er stolt, glad og full av kjærlighet!

Hvem er høyest av deg og C?

Jeg er litt høyere. Jeg husker hvordan vi begge nektet for det i starten, men nå har vi begge akseptert at det er et faktum, hehe!

Føler du deg noen gang ensom?

Før følte jeg meg skikkelig ensom, men de to siste årene har jeg gikk mer og mer slipp på den følelsen. Jeg tror det henger litt sammen med at jeg har jobbet mye med meg selv, at jeg har blitt litt mer voksen og at jeg har blitt flinkere til å ikke sammenlikne meg meg alle og en hver hele tiden. Jeg har jo aldri vært ensom i den form av at jeg ikke har hatt noen, men at jeg har følt at det jeg ikke har gjort har vært bra nok eller at jeg ikke har vært inkludert, om du skjønner. Nå setter jeg mye mer pris på de få og gode, enn å ha en haug av folk i livet mitt som kun gir meg en dårlig følelse. Det hender så klart at jeg føler meg litt utenfor eller alene, men jeg tror det er litt sånn det er av og til, jeg.

Hva syntes du om de som tar fillers?

Folk som tar fillers er jo ikke noe mindre verdt eller mindre likanes fordi de velger det. Jeg mener at folk får gjøre som de vil jeg, men at man ikke behøver og presse det opp i fleisen til andre. Det er hårreisende når folk er med på å både romantisere og normalisere det, og jeg er veldig happy for at det ikke lenger er lov på samme måte som før✊🏼

Hvor skal du på ferie i sommer?

Jeg skal tre uker til Kypros og jeg lengter så mye at det verker i kroppen!

Hvor mange har du ligget med?

Så mange jeg har hatt lyst til å ligge med!

Får du mye hatkommentarer?

Jeg har virkelig fått kjørt meg siden jeg startet med bloggen min, men det siste året har nærmest vært som en drøm. Det hender noen prøver å spenne ben på meg ved å skrive at jeg er stygg, men det er jo ikke sant, så det rister jeg lett av meg🤣 Neida, fra spøk til alvor. Folk er stort sett skikkelig fine og ålreite, og jeg finner meg selv og utvikler meg selv i denne bransjen hver eneste dag. Det er utrolig hvor mye man lærer og jeg vil tørre å påstå at jeg har lært på den harde måten. Det finnes alltid noen kjipe folk, men heldigvis finnes det mange flere bra folk!

Har du silikonpupper?

Nei, det har jeg ikke. Men, jeg tar det som et kompliment, hahaaha!

Hva er neste tema i podkasten?

Det deler jeg når jeg drar i gang igjen etter sommerferien! Husk at du gjerne må komme med innspill til hva du vil at jeg skal snakke om og ta opp. Da blir jeg suuuuperglad! Rop også gjerne ut om du har en historie du vil dele.

Når skal du dele den store nyheten?

Jeg tenkte å gjøre det i kveld, jeg🖤

Er du fortsatt forelska?

Jeg er så forelska at jeg sprekker.

Hvorfor fikser du neglene dine når du er i mot et så stort skjønnhetspress?

Fordi jeg føler meg skikkelig fresh og fin når jeg har fikset neglene mine! Det er noe jeg gjør for meg selv fordi jeg føler meg fin med det, og ikke noe jeg verken annonserer for eller anbefaler noen andre å gjøre. Og, vi har litt andre viktige saker å ta tak i enn litt neglelakk altså 💅🏼 Dessverre.

Hvem betaler mest av deg og C?

Det er ganske så likt. Vi bidrar og deler begge to!

Bruker du mest badedrakt eller bikini?

Altså, jeg syntes at badedrakt er desidert kulest, men jeg soler meg alltid i bikini. Det gjør at jeg nesten alltid ender opp i bikini fordi jeg er for lat til å skifte, hehe!

Kan du tipse om en digg BH?

Ja, jeg sverger til DENNE.

Har du noen tips til å få i seg nok frukt og grønt?

Jeg er jo ikke akkurat en ekspert innenfor området, men mitt beste tips er smoothie! Prøv å få i deg litt til hvert måltid og gjør det til en vane. Jeg har et mål om fem om dagen selv, og jeg blir veldig fornøyd når jeg klarer det og om jeg ikke klarer det så prøver jeg å klare det neste dag.

Jeg håper dere har det skikkelig fint og at sola skinner på dere. Stooor klem fra meg💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Jeg svarer på det dere lurer på!

  1. Heiiii, jeg skal også til Kypros i sommer🤪 Så lurte på hvor i Kypros du skal? Kos deg masseeee🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *