Når livet slår deg i trynet

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag føler jeg meg litt som været og jeg kan meddele at det høljer ned. I protest mot både hvordan jeg føler meg og været tok jeg som alltid på meg slippers (med sokker i) til treningssenteret i dag.

Halve året bruker jeg slippers, det andre halve året bruker jeg et par temmelig gamle og slitte uggs. Det er litt for tidlig å foreta et bytte enda, og protesten min fungerte dårlig. Jeg ble våt på bena, orket ikke å bry meg og var helt rå på mølla i dag. Til tross for at jeg vurderte å kaste inn håndkleet. 

Nå er klokka tre og jeg har allerede luktet på smågodtposen i skuffen. Det kan også hende at jeg har tatt en bit eller fem også, men det er hemmelig.

I kveld skal jeg på date med han jeg bor med som jeg bare har sett om natten denne uka. Vi skal på Verdens Beste Show på Latter, spise pasta og kline. Neida, vi er ikke sånne som er så begeistret for klining i offentligheten, det var mer et forsøk på å forklare at vi skulle ha såkalt kjærestetid som mamma kaller det. Jeg gleder meg hvert fall skikkelig, haha!

Livet slo meg litt i trynet i går og jeg tror kanskje det er grunnen til at jeg har det litt som jeg har det i dag. Derfor skal jeg være litt klok og minne dere på å gi en klem til de dere er glad i, ta godt vare på dere selv og hang in there. Husk at det er gratis å være ålreit, å gi et smil og et klapp på skulderen.

Vi snakkes!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *