Når katastrofen inntreffer med Benedicte

Categories Podkast 🎧

Del 2. 

I forrige uke kunne vi høre Benedicte fortelle om da deres magiske båtferie plutselig ble til den største katastrofen hun har gått gjennom.

Vi har fått høre om hvordan idyllen snudde, de kritiske timene, om panikken og fortvilelsen, og om reisen fra båten deres, der de skulle spise middag en deilig sommerkveld, og til brannskadeavdelingen på Haukland Sykehus.

I dag får vi høre om prosessen, om hvordan det er å være mamma i en sånn situasjon. Hvordan hun har kommet seg gjennom. Hvordan i alle dager man går videre. Det siste der er hun egentlig ikke helt sikker på, men hun har klart det. Ja, selv om det enda er en lang vei å gå.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

2 kommentarer

2 thoughts on “Når katastrofen inntreffer med Benedicte

    1. Til tross for at jeg har lov til å jobbe under visse restriksjoner hjemme (og dette for så vidt er jobb), så syntes jeg ikke at det var rett å dra dit med tanke på C-19. Jeg kunne heie herfra og jeg er SÅ glad for at Stine Sofie-stiftelse vant. Jeg støtter de hver måned og heier på de av hele mitt hjerte. Det de gjør er viktigere enn viktigst.❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *