En ny favorittserie…

Categories TIPS!

… Hils på min nye favorittserie, Emily in Paris ✨

Jeg var alene hjemme forrige helg, og jeg pleier stort sett å bli sittende med macen i fanget og jobbe unna, men da klokken tittet midnatt en av dagene – Så surret jeg meg inn i en serie som tok halve nattesøvnen min. Og om det var verdt det?

100 %.

For en som har vært i sorg over at det ikke kommer mer av Sex and The City, så kunne jeg faktisk ikke vært gladere. Jeg falt pladask, spilte av en episode etter den andre og lengter allerede etter en ny sesong. Faktisk helt til C ramlet inn døren natt til mandag… Oooopsi.

Det er jo kanskje ikke så rart at jeg fikk Sex and The City, og det er jo litt meningen, det er jo tross alt regissøren bak Satc som har laget Emily in Paris.

Serien handler om Emily, åpenbart, som flytter fra Chicago til Paris da hun får drømmejobben, og vi får være med på livet i Paris. Altså… Bare se den! Hvert fall om du elsker romantiske dramaserier. I do, eller je fais som kanskje Emily ville prøvd seg på. 

Ah, jeg blir nesten sjalu på alle dere som ikke har begynt på den enda, haha! Kos dere MAX ❤️ Du finner den på Netflix forresten!

Klem fra meg som lengter etter å ta fatt på de siste episodene… Jeg håper de er i god gang med de neste fem sesongene – Hvert fall.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *