Når drømmekroppen tar livet av deg

Categories Podkast 🎧

De tre neste ukene skal jeg ta opp noe som gjelder oss alle og som engasjerer mange av oss. Noen mener nok av vi snakker altfor mye om det, noen mener nok at vi burde snakke enda mer om det, noen mener at de ikke bryr seg og de aller fleste av oss bryr oss nok kanskje litt for mye.

De tre neste ukene vil tema i Sykt Ærlig Med Martine være kropp. Det er mye vi kan snakke om når det gjelder kroppene våre, og jeg har valgt å prate med to forskjellige unge mennesker om deres forhold og deres tanker om kropp. Du skal møte Sonja som er en kroppspositivist, som deler bilder av kroppen sin og som sier at hun ikke kommer til å slutte med det før hun en dag ser en tjukk kvinnelig hovedrolle i en spillefilm. Du skal også møte meg, på en annen måte enn hva du kanskje har gjort før. Men i dag skal du treffe Joacim. Joacim er 20 år gammel, har gått gjennom en dødelig spiseforstyrrelse, en rekke innleggelser, en psykisk kamp og vært nære døden. I dagens episode tar vi en prat om hans historie, hvorfor han ønsker å dele og viktigheten av det.

Det å ha produsert podkast det siste året, har vært en utfordring som mye annet. Podkast blir liksom best i studio, når man sitter i samme rom, og når man kan både le og gråte sammen. Det savner jeg, men jeg er likevel veldig glad for at det hver torsdag har kommet en episode om både fine ting, vanskelige ting, tøffe ting og kleine ting, selv om lyden på episodene ikke alltid har vært like god. Jeg er veldig takkenmlig for at du lytter til Sykt Ærlig Med Martine, og for at vi har kunne fortsette å prate om de viktige ting, selv når alt har vært vanskelig.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *