2019 har vært opp, ned og litt til siden. Jeg har lært mye, jeg har opplevd mer enn jeg kunne drømme om, jeg har utviklet meg, jeg har forstått og jeg har driti meg ut. Ja, faktisk flere ganger. Jeg har grini mye og jeg har ledd, enda mer.

Jeg er takknemlig, jeg er stolt og jeg er rørt. Jeg er takknemlig for alt jeg har lært, alle mennesker jeg har fått vokse sammen med, lære av og ikke minst lært og kjenne. Jeg er stolt over alt jeg har fått til, alle mål jeg har nådd og hvem jeg har blitt.

Jeg er rørt over hvor mange fine mennesker det er som heier på meg, som vil andre godt og som gjør sitt ytterste for andre.

Egentlig kjenner jeg bare på en eneste stor takknemlighet. TAKK for at jeg får lov til å drive med det jeg gjør, TAKK til alle som lærer meg noe hver eneste dag, TAKK til alle som får meg til å le, TAKK til alle som ser meg og TAKK til alle som står meg nære.

… Takk til du som støtter meg!

… Takk til du som deler dine innerste tanker og følelser!

… Takk til du som stiller spørsmål og som kommer med gode ideer!

… Takk til du som har troa på meg og som forteller meg det!

… Takk til du som kommer bort og gir meg en klem. Det hender faktisk at jeg trenger den.

… Takk til du som sprer glede, gir komplimenter og sier fine ting til meg og i mine kanaler.

… Takk til du som er på laget mitt og som en en del av gjengen min.

Jeg setter så stor pris på dere alle og enhver, og vit at jeg ser dere, lytter til dere og bryr meg – Enormt. Tusen takk for at dere er så bra og for at dere gidder å følge meg gjennom tykt og tynt. Tusen takk for at dere er med på å mene, dele og gjøre verden til et litt bedre sted!

Tusen, tusen takk fra en veldig takknemlig Martine! Jeg gleder meg enormt til 2020 og til å ha med dere som heier, leser og følger på laget. Nå skal jeg logge av for kvelden, nyte, puste med magen og la alle inntrykkene synke inn.

Ja, og kanskje felle en tåre når klokken slår tolv… Jeg har en tendens til det. Jeg håper du har det fint der du er, og husk at du ikke er aleine. Det er du aldri, for jeg tenker på deg og bryr meg, med hånda på hjertet.

Godt nyttår 🖤✨

STOR KLEM FRA MEG!

3 kommentarer

3 thoughts on “Nå takker jeg for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *