Når dopingen tar overhånd

Categories Podkast 🎧

Nytt år og nye muligheter.

Jeg er neppe den eneste som har satt meg noen nyttårsforsetter. Mange har antakeligvis satt seg mål om å trene hver eneste dag, å gå ned de kiloene man ikke klarte i fjor og om å begynne på diett.

Rundt oss bugner det av artikler, tips og triks til hvordan vi kan bli bedre utgaver av oss selv, hvordan vi kan bli i toppform og hvordan vi kan slanke oss. Det er vanskelig å vite hva som er rett, hva som er lurt og det er kanskje av og til vanskelig å huske og bruke fornuften. Spesielt når det som egentlig betyr noe, er å prestere.

I januar er tema trening i podkasten min, og jeg skal snakke med mennesker jeg blir inspirert av, mennesker som er eksperter innenfor det de driver med og mennesker som har mye bra å komme med.

Vi blir ofte fristet med enkle løsninger, piller og mirakelkurer som skal hjelpe oss å nå målet vårt, og i dagens episode skal jeg snakke med de som hver eneste dag jobber med forebygging av det jeg kaller enkle løsninger, og det de kaller doping.

I dag er nemlig Maha og Morten fra Antidoping Norge på besøk.

For hvor mange doper seg egentlig? Hva gjør det egentlig med deg? Hvilke konsekvenser kan det ha?

Morten, fra Antidoping Norge har selv vært en av de som har brukt. En av de som har sittet i fengsel etter å ha mistet besinnelsen.  Som virkelig har kjent det på kroppen. På grunn av doping.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *