Disse kan du ikke gå glipp av!

Categories TIPS!

På en side så føles det ut som at jeg har vært en del av 2020 lenge på grunn av jobben min, fordi 2020 har vært snakket om og planlagt i månedsvis.

På en annen side så føles det ut som at 2019 nettopp har startet og at jeg liksom ikke var helt klar. Jeg føler liksom at jeg ikke har rukket alt jeg hadde tenkt til og at jeg har løpt litt etter. Men, det er vel kanskje sånn det bare er.

Da jeg fikk et innfall om å rydde i sminkepungen min i går kom jeg på at det kanskje kunne være kult å lage et innlegg om produkter eller ting som har gjort 2019 litt diggere, enklere og freshere?

Her kommer det derfor noen ting og produkter som kan ta en liten del av æren for at 2019 har blitt som det har blitt😂 Hvert fall materialistisk…

OG! Om det faller i smak kan det kanskje bli fast på slutten av hver måned? Dere bestemmer!

Disse har jeg tipset om mange ganger og jeg har ikke tenkt til å slutte. Om du ønsker deg livets glød i ansiktet, så går du for disse! Bland de inn i foundationen din, legg den over som en highlighter eller bruk den ene og alene en sommerdag der sola allerede har gjort sin del av jobben. Du finner de HER!

Jeg elsker-elsker-elsker denne buksa. Jeg har brukt den til omtrent alt i hele år! Flytting, reiser, hjemme og på jobb. Til og med på byen. Om du er langben som meg kan du klikke HER om du ikke er det kan du klikke HER.

Takk til Ida som introduserte meg for denne. Eller, kanskje ikke – For jeg har DILLA! Gi meg taco, men jeg trenger bare nachos og denne😂

DISSE SOLBRILLENE ER SÅ FETE! Jeg har et par svindyre solbriller som har blitt liggende mye mer enn de burde, fordi disse er enda kulere, mer praktiske og digge! Du finner de HER og jeg gleder meg allerede til å bruke de når solen titter frem igjen.

Om du leter etter en tights som sitter bra og som er høy i livet… Vær så god: HER. Du vil ikke angre! Jeg bruker den like mye til hverdags som på trening, haha.

Jeg tror nesten jeg har denne liggende i alle jakkene jeg eier, i bilen, på badet, i gangen og i veskene jeg bruker, kun for å være på den sikre siden. Jeg ELSKER den. Du finner den HER.

Jeg har veldig tykt hår og jeg har aldri før klart å gre gjennom håret mitt når det for eksempel er nyvasket og vått, vel, ikke før jeg testet denne. Nå bruker jeg kun denne hårbørsten og jeg har ingen planer om å bytte med det første. Du finner den HER.

Med en gang jeg får denne i fleisen, så føler jeg meg automatisk MYE freshere. Jeg sprayer den i fjeset før jeg legger meg, og våkner opp brun og fresh! Du finner den blant annet hos Vita.

Nå skal jeg hive meg i dusjen, for jeg har vært på trening og har en lei tendens til å bli sittende svett og grusom i timesvis etter at jeg har trent. Nope, ikke i dag og ikke i 2020!

Vi snakkes i kveld – Om jeg tør. Jeg har nemlig lyst til å fortelle dere noe, men det sitter liksom litt langt inne. Men, jeg tror og håper at jeg tør.

SNAKKES 🖤

4 kommentarer

4 thoughts on “Disse kan du ikke gå glipp av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *