Nå svarer jeg på spørsmålene…

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Akkurat nå sitter jeg rundt kjøkkenbordet og svarer på ukens spørsmål og svar. På kjøkkenet står mamma og lillesøster og baker kake, mens jeg og pappa prøver å holde oss utenfor, til tross for at det er min bursdagskake. Jeg må ærlig innrømme at lillesøster er hvert fall dobbelt så god til å bake som meg, så hun har fått jobben. I dag er det en frisøndag hjemme på Nesodden, og det er skikkelig digg. Lillesøster skal spille håndballkamp, mamma og jeg skal trimme litt, og i kveld er det duket for litt bursdagsmiddag med familien. Men, først er det duket for ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint om dagen og jeg er veldig fornøyd med det meste. Jeg er rastløs, motivert og sulten, ja, på livet (og litt på bursdagskake). Jeg føler at jeg har energi og overskudd, at jeg vil mye og det føles veldig godt!

Hvor hentet du inspirasjon til antrekket ditt på Vixen?

Du kan se DETTE klippet om du vil! <3

Hva syntes du om at Mads Hansen vant i din kategori på Vixen?

Mads Hansen har hatt flere sterke meninger de siste året, til tross for at jeg personlig ikke alltid har vært 100 % enig og enig i hvordan han har gjort ting på. Han har røsket tak i bransjen, kritisert, ment og hevet stemmen flere ganger, og han har vært med på å utgjøre en forskjell, noe annet kan man ikke si. Jeg ble derfor overhode ikke overrasket! Jeg er ikke enig i alt han sier og gjør, på lik linje som ikke alle er enig med meg. Jeg håper at han tar ansvaret sitt seriøst og at han bærer prisen med verdighet💪🏼

Hva syntes du om de som vant pris på Vixen?

Det var SÅ mange bra semifinalister og finalister, og de som vant fortjente det virkelig! Det var veldig bra og stas å få være med på. Det eneste er at jeg savnet var liiiiitt mer og dypere taler, haha, men jeg hadde antakeligvis bare grini sjæl, så ja. Super bra!

Skal du ha barn?

En vakker dag så skal jeg det, men det blir om en god stund <3

Hvem er Mr. X?

Jeg skjønner at det er flere som lurer på det og jeg lover at det ikke er lenge til jeg forteller det <3

Hvor mange norske følgere har du på Instagramkontoen din?

96 % norske!!!! Så moro.

Hvor er føkkboy t-skjorta fra?

Det er det VELDIG mange som har spurt om og jeg husker faktisk ikke. Jeg fikk den tilsendt i posten for noen år siden, og jeg har søkt og søkt, men finner ikke tilbake til firmaet. Jeg lover å rope ut hvis jeg finner ut av det!!

Hvor mye Pepsi Max drikker du i uka?

Haha, det er et mye stilt spørsmål skal jeg si deg. Jeg drikker nok ganske mye mindre Pepsi Max enn det folk tror. Jeg drikker noen dager én boks, noen dager tre. Jeg elsker Pepsi Max, men det er ikke sånn at jeg drikker det med begge hendene. Jeg drikker veldig mye vann, og jeg drikker ALDRI brus når jeg er tørst. Men, Pepsi Max i mitt hjerte.

Hva tjener du av de solgte bøkene dine?

Jeg vet ikke hva jeg tjener eller hva jeg kommer til å sitte igjen med. Som jeg har sagt før så hadde jeg skrevet boken om jeg ikke hadde tjent en krone også, fordi prosessen har vært så lærerik og fordi budskapet er mye viktigere enn hva jeg sitter igjen med. Jeg tror jeg har en standarkontrakt, og disse kan man google seg frem til!

Hva er det beste du vet av mat?

Ah, godt spørsmål. Jeg takker sjeldent nei til en ordentlig burger og pommes frites, men jeg er genrelt glad i middag egentlig, haha. Nei, det er vanskelig å svare på faktisk.

Hvorfor har du solgt bilen din?

Jeg har fortsatt ikke solgt bilen min, og jeg digger den fortsatt like mye som jeg pleier.

Har du noen dyr?

Jeg har to katter hjemme hos mamma og pappa! Hils på Beate:

Den andre heter Pondus og ja… Jeg fant på navnene og ja, de er oppkalt etter tegneserien.

​Hvilke appen bruker du til å redigere bildene dine?

98 % av gangene bruker jeg vsco! Jeg har også Afterlight som er bra.

Hvordan klarer du å glemme/se forbi de stygge kommentarene du får?

Jeg skal være så ærlig å si at det ikke er alltid jeg klarer det, men stort sett så går det greit. Det høres kanskje litt teit ut, men jeg har på mange måter blitt litt herdet. Men vender seg på en rar måte til at ikke alle vil deg godt og at man faktisk er nødt til å le og tulle med noen kommentarer. Jeg velger selv å være i bransjen og jeg velger da selv at noen vil ha en mening om meg, og at den nødvendigvis ikke er hyggelig. Det forsvarer ikke at folk skriver stygge ting, men jeg må forstå at det kan komme. Som regel funker det å riste på hodet og legge kommentaren i en skuff, le av den eller tenke: For en dust. HAHA! Det hjelper også å tenke på at de aller, aller fleste kommentarene som kommer er helt fantastiske – Og det betyr skikkelig mye 🌸

Hvilke nettbutikker anbefaler du?

Hmm… Jeg handler egentlig ganske lite på nett, men de siste bestillingene jeg har gjort har jeg gjort fra www.NaKd.com, www.Nelly.com og www.HM.com.

Hva er favoritt emojiene dine?

Dette er de mest brukte på mobilen min akkurat nå: 🤟🏼🥰🤩✨

Hva er din faste månedslønn på?

Jeg har ingen fast månedslønn! Selv om det hadde vært digg til tider, hehe.

Hva syntes du om at *********** operert seg?

Det vet jeg ingenting om og det har jo ikke jeg noe som helst med heller.

Har du førerkortet?

Ja, det har jeg. Jeg tok lappen dagen etter at jeg fylte 18 år, altså for tre år siden idag. WOW!

​Hvem er den kuleste personen du har møtt?

Zlatan, uten tvil!!!!!!

Nå skal jeg bort og prøvesmake på kaka… Jeg håper at dere får en fiiiin søndag!

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *